Pages

Pages

August 12, 2017

Wahai @RafiziRamli Baliklah Bertanding Di Kemaman, Oghe Kemamang Rindu










Biar gambar-gambar berbicara betapa meriahnya Mesyuarat Perwakilan UMNO Bahagian Kemaman. Terlalu ramai hingga melimpah keluar. Kebanyakan bersila menonton TV besar di luar dewan kerana di dalam sudah penuh.

Macam Persidangan Agung UMNO di PWTC. Terlalu ramai. Alhamdulillah dan tahniah UMNO Kemaman. Anak jati Kemamang yang kini Ahli Parlomen Pandan, Rafizi Ramli bila hendak pulang bertanding Wakil Rakyat di sini. Takkan tidak cukup popular untuk bertanding di kampung halaman sendiri?


6 comments:

  1. Nampaknya serangan hanat2 ph Keatas blog ini semakin berkurangan.Adakah menunjukkan taik2 yg ditabur juga sudah berkurangan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni sabtu.. half day
      Esok sunday public holiday..
      Hari isnin.. bole la.. :)

      Delete

    2. Mereka cuma ada 30 ribu ahli atau 0.1% dp 30 jota penduduk Malaysia tapi sembang mengalah kan 3 juta punya ahli... Saya fikir bukan saja bloger komentor pun berbayar tuh.

      Delete
    3. taik2 haramjadah yg ditabur sudah kena flush masok ke dlm tong taik...hehehe

      Delete
  2. Bukan apa.. Mungkin dah terima hidayah dan petunjuk dari Allah..bersangka baik pada mereka.. Lah kan kan kan...maklumlah dalam hati mereka walau ada seciput iman pun pasti tahu menilai mana yng betul mana yng fitnah

    ReplyDelete
  3. Cts dah kick out komentar2 babidap ni...meroyan sakan ler tak dpt klim payment...hehe

    ReplyDelete

Kepada Pembacaku Yang Budiman,

Komen-komen sama ada berbentuk negatif atau positif akan tetap disiarkan kecuali maki hamun keterlaluan. Maaf terpaksa 'moderate' komen-komen buat sementara memandangkan ada jembalang tanah suka guna nama Ibu Bapa dalam ruangan komen.

Terima Kasih.