April 30, 2017

21 Kusangka Dua Rupanya Tiga, Video Lelaki Seakan Khairil Khir Johari Tersebar


Video yang memaparkan wajah seakan pemimpin DAP Pulau Pinang dengan gadis manis yang khabarnya bekas wartawan sebuah portal online telah kantoi viral di medIa sosial.

Lelaki yang dikatakan seiras Ahli Parlimen Bukit Bendera, Khairil Khir Johari dipaparkan dalam video berkenaan beliau berjalan-jalan berpegang tangan ber"dating" di Kuching semasa Pilihanraya Sarawak tempohari? 

Kita fikir baik sajalah. Mungkin bukan beliau kot. Mungkin pelakon Thailand atau Filipina seperti yang selalu didakwa DAP apabila gambar Ahli Parlimen berkenaan keluar dengan satu lagi pemimpin DAP iaitu Dyana Sofea.

21 comments:

Anonymous said...

Cucu Bahalol Tok Selampit

..bideo stopa 'spenda putih XXXL' ali tak nak ulas ker..

Cucu Tok Selampit said...

Anon, saya pernah ulas dahulu bahalol.

ted manoff said...

Yer ke pernah ulas..sekarang bloger2 pro ahjib dilarang kritik pas..sejak pas uturn nii muktamar pun dh masuk tv..90juta punya pasal...rajin buat entry ryezall.. Masyukkk..kikikikikiki😁😂😄😃😜

Johan said...

Ted manoff ce ulas dalam artikel ini. Janganlah pusing putar alam bagai...ketutlah

Anonymous said...

Semakin maju Malaysia nampak...
Ujian DNA semudah tuh...
Berpelukan ,commolot teguk red wine ngan Melayu harbi sebahagian prosesnye
Berpegang tangan bukan mahram...apa agaknya hukuman mengikut RUU355?
Cinapek pakaile songkok setinggi gunong tetap tak merubah status

Cucu Tok Selampit said...

Bosanlah Ted Manoff nak layan kau mengomel macam Nenek Tua. Kalau masih mengulang masuk, masuk masuk saya block.

Anonymous said...

Lapor kat Jabatan Agama masa dia tengah berdua-duaan tu, supaya boleh ditangkap 'red handed'. Baru dia tak lepas atau menafikan lagi.

Anonymous said...

90 juta? Nanti bila kau mampus kau jawablah

Anonymous said...

Yg 90 juta tu tak nak repot sprm ke?

Anonymous said...

Yang buat mungkar tak ngaku bahkan ada yang pertahan. Yang baik difitnah itu ini. Dunia akhir zaman mmg mcm tu.

Anonymous said...

Kau pergi la report... Yang melalak kat sini ape hal..? Bodoh.. Ingat ni blog sprm ke bahalul..??

Anonymous said...

Anon 2.57 ni baru keluar kandang babi ke..? Saje je tanya..

Anonymous said...

Anon 2:57 tu sebenarnya adalah ted babi aka mat gunong taik....

Anonymous said...

Muahaha...kesian cai pakatan yg hari2 cuba membuktikan yang pakatan parti suci murni...skali kena bantai ngan video camni...muahahaha...hantuk kepala bai nak spin...Dah laa depa tu BODOH PIANG...muahahaha

TheKhairul83 said...

bg zombie2 pakatoon ni pemimpin dorang semua maksum dn suci murni....kikiki

Anonymous said...

MAT GUNONG pejuang rakyat langsung X mau singgah backing dia punya boss... Hamlau punya macai...kat page lain bukan main meriah spin citer...muahahaha..cai pakatan BODOH PIANG....

Anonymous said...

Ku sangka madey tu emas, rupa2nya taik...sama mcm mat gunong.

Anonymous said...

Walking side by side means having an affair?
Fucking monkey logic. Stupid Melayu.

Anonymous said...

aiyaa RBA .. in melayu if u touching2 together also call affair lah
not like u lah .. affair mean if u put ur pelantak inside somebody exzos maa .....very stupid la u

Anonymous said...

How about the other 3 times? Care to explain..

Anonymous said...

Anonymous Anonymous said...
Walking side by side means having an affair?
Fucking monkey logic. Stupid Melayu.

Sunday, April 30, 2017 11:41:00 PM
---------------

So what's your fucking logic of having an affair asshole? After the girl had been screwed? What if you're caught by your fucking non Melayu partner walking / strolling hand in hand? Don't tell me your fucking non Melayu partner is more than happy to see you like that. Asshole.

anakbochek

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates