December 12, 2016

52 Jangan Kata Perkara Besar, Yang Kecilpun @cmlimguaneng Nak Tipu Rakyat Pulau Pinang


Ketua Menteri Pulau Pinang, Joseph Lim Guan Eng dipetik The Malay Mail Online, baca di sini, berkata beliau telah Majlis Bandaraya Pulau Pinang (MBPP) dan Majlis Perbandaran Seberang Prai (MPSP) untuk menyerap cukai GST 6% ke atas cukai taksiran bagi tahun 2017.

Bagi Rakyat Pulau Pinang yang buta peraturan dan undang-undang serta zombie Pakatan Harapan, pastinya menganggap ini sebagai satu tindakan mulia oleh Joseph Lim Guan Eng. Namun sebenarnya Lim Guan Eng berbohong kerana cukai taksiran tidak tertakluk atau dikenakan GST. Rujuk peraturan Kastam bertarikh 10/11/2014 di bawah.


52 comments:

ted manoff said...

Oh begitu rupanya...habis tuu kelentong mohd najib satu dunia tau..kenapa perlu takut gst soal mat maslan 3suku..kerana gst harga brg turun dakwa mat 3suku..sudahnya 1malaysia kena game dgn menteri berjendul luas tuu...πŸ‘΄πŸ»πŸ‘΄πŸ»πŸŽ…πŸΏπŸŽ…πŸΏπŸ‘ΌπŸΏπŸ’ƒπŸƒπŸΏπŸšΆπŸšΆπŸƒπŸΏ

Anonymous said...

Betul tu.
Jilake punya LGE.
Knp ko wujudkan GST?
lahanat anak haram dasar mkn babi.
Org mcm ni je yg sokong gst. Salah satu tindak tanduk dap laknatullah nk meyusahkan dan menghancurkan org melayu adlh dgn mengenakan gst.

Ted Manoff said...

Awal menyalak hari ni Kentot?

Anonymous said...

Si kentut busuk fire stone..baca balik.. Kat seluruh dunia kau kira berapa negara yang tak ada GST.. Reply ok..aku suruh kau kira negara yang tak ada GST agar senang kau kira...dan yang aku jairan dari tahun.lepas kerja kau kutuk Ahmad Maslan jer... Kenapa yer...kau kena ingat...jendul jendul dia pun..dia menteri...kau tu sapa...RBA.upahan....jer...

Anonymous said...

tokong tuh keliru...maksudnye cukai katil dan parking dikenakan 24/7/365...betoi2 bengong punya vavi nih...he3

ted manoff said...

Jgn bingai sgt kwn...😝negara lain buat gst tuu dia punya pasal..kt malaysia nii gst nk cover hutang 1mdb yg berbillion tuu..dn yg penting negara lain buat gst tk meyusahkn rakyat.. Kita rasa denyut nadi rakyat kata mohd najib..sudahnya 1makaysia kena kelentong..yehaaaa seronoknya kena kelentong..πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Anonymous said...


LGE kaki PEMBOHONG


Anonymous said...

Alahai..bengong nya kau mat kentut...

Anonymous said...

pork mu ted kentut...cer bagi tau aku bagaimana duit rakyat digunakan untuk bayar hutang 1mdb. perincikan. kalau kena jawapan kamu..aku akan sokong setiap komen kamu.

Anonymous said...

Nama pun diarang curi...
Tun dah ajar mereka mencuri.




ted manoff said...

πŸ˜ΌπŸ˜½πŸ˜½πŸ™€πŸ˜ΏπŸ˜ΎπŸ˜ΈπŸ˜Ί
CELAH GELEGAR - Mencari Kebenaran yang Sebenar

Monday, December 12, 2016
[UMNO FAHAM TAK NI?] Sultan Perak BIMBANG RASUAH, PECAH AMANAH semakin berleluasa


Sultan Perak Sultan Nazrin Shah hari ini melahirkan kebimbangan dengan gejala rasuah dan pecah amanah yang dilakukan secara terbuka oleh golongan berjawatan dan berpendidikan tinggi.
Baginda bertitah berdasarkan laporan media, perlakuan rasuah dan pecah amanah kini bukan sahaja berlaku secara berleluasa, malah pada skala yang sangat besar.
Titah Sultan Nazrin sejarah menunjukkan perbuatan pecah amanah dan rasuah, penggunaan kuasa secara rakus oleh manusia adalah faktor menyebabkan kejatuhan banyak kerajaan dan keruntuhan sesuatu tamadun.
"Dalam sejarah kerajaan Islam, ramai kalangan pemimpin Bani Umaiyah dan Bani Abas lupa kepada amanah Ilahi kerana terlalu asyik menikmati kemewahan dunia, lalu sanggup menggunakan kekayaan untuk mengekalkan kuasa.
"Apabila kuasa dianggap satu peluang memenuhi kepentingan diri dan bukan satu amanah, maka rosaklah tataurusan pemerintahan yang akhirnya berkesudahan dengan kejatuhan sesebuah kerajaan dan keruntuhan sesuatu tamadun," titah baginda.
Sultan Nazrin bertitah demikian pada majlis sambutan Maulidur Rasul 1438H peringkat negeri yang disertai kira-kira 2,000 orang.
Turut berangkat, Raja Permaisuri Perak Tuanku Zara Salim, Raja Muda Perak Raja Jaafar Raja Muda Musa dan Raja Puan Besar Perak Raja Nor Mahani Raja Shahar Shah. Hadir sama Menteri Besar Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir.
Baginda bertitah harta yang diperoleh dengan cara yang tidak dibenarkan oleh syarak merupakan satu bentuk penganiayaan dan kezaliman terhadap orang yang berhak.
"Begitu juga apabila seseorang menguasai harta orang lain dengan cara mengupah saksi-saksi palsu atau memberi suapan kepada hakim dengan tujuan keputusan memihak kepadanya dan harta-harta itu jatuh ke tangannya," titah baginda.
Sultan Nazrin bertitah dalam menyemarakkan sambutan Maulidur Rasul, umat Islam perlu menjadikan sunnah-sunnah Nabi Muhammad SAW sebagai panduan dan pegangan terutama dalam usaha mencari formula menangani situasi semasa.
"Janganlah kita mengizinkan diri untuk kembali ke era kejahilan setelah disinarkan dengan petunjuk dan hidayah.
"Semoga dengan mendalami sejarah dan perjalanan hidup Rasulullah, ummah akan memiliki kekuatan untuk memupuk akhlak al-Amin, agar umat Islam menjadi umat yang paling beramanah," titah Sultan Nazrin.
- Bernama
celahgelegar at 1:23 PM
Share

No comments:
Post a Comment
Links to this post
Create a Link


Home
View web version
Powered by Blogger.

Anonymous said...



"gulungan berjawatan Dan berpendidikan tinggi" adalah terdiri dari semua parti politik Dan bukannya dari parti UMNO saja!!! Faham!!!


Anonymous said...

Wah..baru habis baca Malaysia Today third force dah tulis balik sambung cerita pasal konspirasi Soros dan Sarawak report dan bekas Pm tony blair nak jatuh kan Najib melalui 1 MDB...Subhanallah... Jahat diaorang ni..mereka kafir memanglah tapi yang Anwar dan Mahadey ni...dah tak ingat Allah..tak tahu..dosa pahala...NAUZUBILLAH

Anonymous said...

Dah tunjukkan bukti bertulis pun masih tak percaya. Itu namanya dah termakan "nasi kangkang LGE/DAP". Depa kata Najib tipu satu dunia. Lain2 perkataan pemimpin seluruh dunia"BODOH/BANGANH/BONGAP/BIUL/BAHALUL
yang cerdik pemimpin puak2 LKS/LGE n the Geng.

Anonymous said...

Bukti please...klentong yang bagaimanaa tu..sikentut fire stone...sila beri fakta dan bukti...ok Gst tahun 2016 sekian banyak...berapa billion... Bila budget dibentangkan..So dah agih sana sini... Tang mana yang klentong tu...perincikan dgn angka..please takat mulut jer..senang ckp tipu..cakp klentong.. Beri bukti..baru orang percaya kan... Kalau Captain M dan Masterdedah boleh... Si kentut ni lagi boleh.... BOLEH COPY PASTE CERITAA ORANG..THEN KUTIP UPAH...what the hell...genng kitaorang cakaplah kan

Anonymous said...

Geng kita orang selalu cakap orang yang bebal ni...WHAT THE HELL...so memang patut pun...GO TO HELL...PASAL MEREKA NI KAKI FITNAH DAN SAMPAI SAMPAI KAN FITNAH TAK SUDAH SUDAH...SO UR PLACE SURELY IN HELL

ted manoff said...

Ryezall... Perbicaraan kes mDb baru bermula...makin tk lena tidoq MO1....hehehe🐚🌸

Anonymous said...

Najib kena maki tak tepati janji manifesto PRU13 turunkan harga kereta


KIRIMAN di facebook Perdana Menteri, Dato Seri Najib Tun Razak yang disiar semasa kempen Pilihanraya Umum ke 13 lalu yang berjanji untuk turunkan harga kereta tiba-tiba muncul kembali hari ini malah menerima berbakul-bakul maki hamun pengikutnya di facebook.

Newsfeed aku pun berulang kali nampak kawan-kawan facebook 'share' dan maki kiriman tersebut. Malah rakan-rakan yang sebelum ini nampak tak pernah ulas pasal politik pun tumpang sekaki maki hamun Najib.

Semasa berkempen dalam PRU13, Najib berjanji dalam Manifesto Barisan Nasional, BN untuk menurunkan harga kereta sebanyak 20 hingga 30 peratus jika BN menang. Namun sampai hari ini malah sudah hampir menjelang PRU14 pun janji hanya tinggal janji tidak juga ditunaikan.

Janji palsu yang disiarkan di laman facebook Najib pada 6 April 2013 itu dilihat hanya sebagai umpan untuk menarik sokongan dan menipu rakyat supaya menyokong Barisan Nasional, namun bila sudah menang habuk pun tak ada.

Inilah punca orang ramai memaki hamun Najib secara beramai ramai kerana berbohong secara terang-terangan kepada seluruh rakyat Malaysia.

Banyak lagi janji Najib dalam manifesto PRU13 lalu, yang tidak ditunaikan dijangka akan berdepan maki hamun rakyat.

Apa boleh buat, inilah akibatnya bila percaya dengan janji pemimpin perompak (Kleptokrat). Sudahlah merompak, menipu lagi, walau dimaki hamun dia buat-buat pekak tak tahu malu.

Jika anda mahu ditipu lebih banyak oleh Najib, jangan lupa undi lagi Barisan Nasional pada pilihanraya umum ke 14 l, PRU14 yang akan datang tidak berapa lama lagi.

Kalau anda pun minat nak tumpang maki, sila klik link berikut.

Anonymous said...

Hari Ini Skandal #1MDB Dibicarakan - Maaf Najib, Kerana Kami Bukan Rakyat Yang Pelupa..


Oleh : Jalin Luin.
Sebelum ini Jho Low cuba menangguhkan perbicaraan kes 1MDB yang melibatkan dirinya tapi tidak mendapat kebenaran. Malah perbicaraan skandal 1MDB akan tetap diteruskan pada Isnin ini (12hb Disember 2016) yang melibatkan terdakwa Reza anak tiri PM Najib Razak dan sekutunya Jho Low di Mahkamah Keadilan Amerika.

Kita tunggu apa beritanya dalam dua atau tiga hari ini, mungkin kah akan ada ahli politik yang dipanggil untuk membuat keterangan?
Secara moralnya kan bila perbicaraan atau pendakwaan diteruskan bererti skandal itu ada kebenarannya dan DOJ berpotensi mendapat kemenangan besar.
Sebelum ini badan keadilan Amerika Syarikat (DOJ) telah mendedahkan bagaimana Jho Low dan kawan kawannya melapah dana 1MDB melibatkan wang berbilion dan bagaimana 1MDB mendapatkan pinjaman dana dari luar negara, selepas ini disebut sebagai hutang negara Malaysia atau rakyat Malaysia.
Di antaranya, melalui pinjaman Bon yang dijamin oleh 1MDB aka (MO1) PM Najib Razak dan International Petroleum Investment Company (IPIC). Manakala Goldman Sachs International salah satu syarikat yang digunakan untuk membuat pinjaman bagi pihak 1MDB.
Dan Investments PJS Limited (Aabar BVI)syarikat palsu yang digunakan sebagai penjamin yang dibuat oleh Goldman Sachs. Juga syarikat palsu ini digunakan untuk memindahkan wang dari 1MDB ke akaun bank di Switzerland dengan cara yang tipu.
Jumlah wang yang telah diseleweng atau digunakan untuk perbelanjaan peribadi dari jumlah keseluruhan pinjaman atau Bon ialah usd3.627 bilion. Nah wang dan hasil dari wang inilah yang didakwa oleh DOJ telah diseleweng dan sebahagiannya telah digunakan untuk berpoya poya di Amerika.

Anonymous said...

Macai terpekik terlolong seblm ni kisah saman DOJ hanye hearsay dan tak ade saman oleh dOJ....konco najib sedang berjuang..macai sentiasa bebal selalu kena klentong dengan najib dan PMO..cianhye

Anonymous said...

Yang tido lena sape..? Hanjing fuckatan..? Kikikiki

Anonymous said...

Karangan penuh dgn taik2 hanjing fuckaton.. Sori.. Kami tak bminat dgn karangan tong taik
... Kikikiki

Anonymous said...

Sila cuba lagi.. Takat karangan dari tong taik sebabi sekandang ni mmang kitaorg dh tau isi nye.. Boleh ajukan karangan smpah ni ke blog fuckaton.. Kt sna geng2 ssebabi sekandang kompom bsorak hangguk..
Kikikiki

Anonymous said...

Hanjing tulang babi bsorak sakan.. Kahkahkah.. Makin bahalul... Sejak bila doj saman najib..? Sejak bila doj saman pmo..? Ape yg hanjing ni sorak..? Komen kt sini nak tunjuk bodoh ke..? Tak pyh tunjuk pun kami tau ko mmang spesis hanjing bodoh.. Upah pn murah je.. tulang babi je pn..
Kikikiki...

Anonymous said...

Apaaaaa najib kelentong satu dunia!!!!!!!..bravo bravo... negara mana yg berguling melalak memekik kat jln..satu duniaaaaa kehkehkeh..otak dengkul

MANA ADA TIPU........

Semua pemimpin pakatan miskin merana susah zuhud..
Semua pemimpin pakatan cuti dlm negara je je je...rakyat lebih mampu pi bandung jogja bali thai spore vietnam...
semua pemimpin pakatan duduk terjelepok kerusi ekonomi je, jet peribadi jauh sekali..
semua rakyat tengok je sale tak berebut pun, perati je..
malaysia negara terkurus seasia di dunia...
negeri pakatan cukai dimansuh jika ada tak pernah naik..

MANA ADA TIPU.....

Bahkan didunia takde cukai sesen pun....jika ada 0.0000009% je..

Nak kepastian je.. jemin kata nak naik herge air, rakyat tak kan menderita...betul ke??? Aikkk dulu kata turun herge.. iyaaaa ke....

Anonymous said...

Dah panas telinga...kena balun kes mat sabun... tak mampu nak berkutik pasal ruu babi..yg lain mcm org gila meroyan...bab babi semua kena picit teloqqqq..

Anonymous said...

Berguling weeiiii tengok lawak..

Sultan berucap tu terus buat andaian sendiri kah kah kah.. gomen kerajaan tu undi bn ke semua...bapak ko sendiri pun kau tak tau pangkah apa...

Bila sultan titah, kau maksud pemimpin pakatan zuhudddddd..

Kalau kau bawak lawak ni gerenti kau jd org paling lucu sedunia koh koh koh..

MANA ADA TIPU TIPU....tersipu sipu bila ternampak air bertakung..lopak air bukan kolam renang... keh keh keh

Anonymous said...

Takkk...macainya ingat kentut je

Anonymous said...

Hahaha...pemimpin satu dunia bebal ke...bongok ke sampai kena kelentong dgn najib...kata najib nak jual negara ke china..kih kih kih.. tak hebat la sarawak report...atau kau dah jd bebal asik copy paste...

Anonymous said...

Mencari MO1...yg betulnya mencari MINAH OIIINNKKKK 1...kelibat ntah ke mana..padan muka...

Anonymous said...

Kalau BN menang pru15 akan datang, maka ketua2 parti harapanlah lebih banyak kena maki, dia org maki bukan nk heboh macam ko. Matdey pun dah berapa kapal kena maki.

Anonymous said...

Sekarang...12 hb kan..kes jho low didengarkan..di mahkamah Uncle Sam...so apa keputusannya ada tak sebut Pm Najib yang suruh...Jho low buat itu ini..sbb puak kau orang FITNAH PM BERSUBAHAT DGN JHO LOW SONGLAP 1mdb..ATOK MAHADEY... Mula tuduh gitu..so kenapa atok Mahadey tu dah senyap...tak bising lagi pasal 1 mdb...sebab orang munafik dan kagir dan teruskan fitnah...dia..so atok Mahadey cuma...gelak..dan.. Ketawa...sambil dalm hati..bodoh betul orang MELAYU ni...aku baru cakp putar belit sikit itu pun dah percaya bulat2.. Nasib mereka tak minta bukti....
Klau tidak habislah Boboi...tak dapt jadi PEEM

ted manoff said...

Bongok..ko cari cik minah buat pe..bukan dia ada hutang dgn ko pun...dan nk buat apa dia takut bukan dia buat slh pun...πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™ŠπŸ’

Anonymous said...

Keputusan hakim belum keluar..tapi..mereka dah lebih hakim dari hakim uncle sam tu sendiri...kita tak kisah lah itu kes jho low..nanti duit tu kalau duit tu duit 1 mdb akan dipulangkan kat 1 mdb.. Apa dikisahkan..cuma.nak tanya bila polis fbi nak tangkap Pm.Najib sbb dia. MOI...tu yang pelik tu....sebenarnya ni semua konspirasi tahap tertinggi... Tapi mereka lupa Allah... So kita lihat lah sapa yang kena check mate...Soros..aniaya berjuta manusia kat dunia ni demi duit..so nanti dia mati pun.sbb duit...tengoklah

Anonymous said...

Gone end ni belajor ngan atok tiri ted kuntut cara2 berbohong dan sebar fitnah senang kes dia tahun depan...dolu melayu spork kena tipu ngan kuan yew...pakai songkok.mangkok ni pun klingtong pas konon nak jdi mcm kalifah omar...la ni orang pkr ngan pan serta bunga pun kena jual hidup2.

Anonymous said...

Ted kentot

Bila nak pakai nama BERUK MAT YEH?

Anonymous said...

Bebal betul macai2 anjing pengawal najib..DOJ saman konco2 najib...konco dapat duit haram 1mdb dari najib yg luluskan duit 1mdb masuk akaun bank jho lo..jho lo dan 2 arab abu dhabi masukkan plak ke akaun najib...perbicaraan nanti boleh diketahui duit 1mdb telah dirompak yg diketuai najib..ngook

Johan said...

Superman’ Hew Kuan Yau said, use Malays to fight Malays.

Anonymous said...

Najib tak kena jgk, yg kena (kalau kena la,) john low atas kesalahannya. Nak dikaitkan dgn najib smpai la tak boleh. Apasallll? . Seronok tengok babi pembangkang sampai skrg kepanasan nak kena kan najib tp gagal. Hebat sgh najib.pembangkang kat msia ni low class.kasta pariah sj layaknya. Cuba lah lg kaitkan najib. Jgn putus asa. Kami tak mau john low dll, kami nak najib. Cuba lg tau. Ekeke

Anonymous said...

Itulahkan...kes baru dibicarakan...HABISLAH JHO LOW.. HABIS LAH REZA...MEREKA NI TERLEBIH HAKIM...OH LUPA HABISLAH NAJIB..SEBENARNYA MEREKA YANG LEBIH2 NI PUN TAK TAHU BIJIK BUTIR PUN...KES ITU UNTUK APA DAN KENAPA...so biarlah..mereka hayal dgn cerita khayalan ciptaan si yahudi soros dan mahadey... Sebagaimana cerita rekaan Pembunuhan Altantunya....

Anonymous said...

Bapa altantuya tak tuduh najib, tak saman najib pun pembangkang kat msia punyalah melalak. Ghani patail, zeti nak tuduh nsjib atau berikan komen atas tsmatkhidmat mereka pembangkang jugak yg terlebih sawan babi.kegagalan pembangkang mengheret ghani dan zetim menunjukkan pembangkang kat msia ni memang low clas ibarat pelacur yg timun pun boleh masuk. Ekeke

Anonymous said...

7.29..Dah kona ke lain pulak... Memang hanjing kurap la ko ni..
Sendri bahalul lagi mau org percaya ckp ko.. Pegi sembang dgn geng sekandang dgn ko la babi oii..
Kikikiki

Anonymous said...

Bahlul la ko ted..yg ko sentap sebut minal pahal...gundik ko ke.. kihkihkih..siminah tu la kehulu hilir mencari mo1..tak ke betul MO1 tu MINAH OIIINKKKKKK 1..melalak semua blog...kah kah kah..gilo tu mcm ko....fitnah tak buat salah???????????......suci mcm tokong hah hah hah...

WOOIIIIII macai....tony pua tu org pas ke kihkihkih...org ko kan... ko macai dah bersila berlutut dpn tony...tony kannnn dlm pac.... bangang tak sudah...bahlul tak abis abis.....

Mencari MO1....MINAH OOOIIIINKKKK 1

Anonymous said...

Dulu bukan main si nurul and si family sekalian dap pkr menghentam Tun..begitu jua sebaliknya dgn seangkatan masa yg sama keh keh keh...dushh dushhh dushh

Kini bertantang mata..berpeluk sakan.. bergembira..sehati jiwa..satu agenda di mulut berlainan di otak..keh keh keh

Itulah POLITIK KEBODOHAN....macai macai berada dlm politik kebodohan yesss yess yess sir...kah kah kah..

Dah kenyang dedak roh makanan keluar prooottttttt tedtedtedtedteddddd brutbrutbruttttttt....HAH HAH HAH

Anonymous said...

Jgn sebut minah je..ted kentut sentap hahahaha belahan jiwa ngan kapak..hihihihi

Anonymous said...

Lo ilang lagi..cts sayangggg bucuk bebeno ngan ted..ketawa sendiri...takut ted tersentap.. hihihihi

Anonymous said...

Entah entah cik minah tu... Si kentut tu sendiri...begitu rouS uganda dan rosmah dedak... Tak pe biar Skmm siasat.. Tapi memng confirm...cik minah hina Raja Raja Melayu... SKMM JGN TIDO PULAK..

Anonymous said...

Cik minah oii..kau tak nampak..ke..Agung tu Panglima Tertinggi Angkatan Tentera....so kenapa kau cakap Raja Melayu nak jaga diri sendiri pun tak mampu...sebenarnya Cina Dap yang tak.mampu...sebab mereka tiada tentera.. Kami orang Melayu ada namanya Rejimen Askar Melayu Diraja..so jangan berangan sampai kiamat..pun Malaysia tak mungkin jadi republik.. InsyaAllah dengan izin Allah.

Anonymous said...

Aminnnnnnnnnnn.....

Agong dah dilantik...
sape yg sentap tak dijemput..
macai pun meroyan...

Kita seronok je tengok lantikan kat tv..mkn minum lagi..yesss

Ni nak umum...bukan hal sultan.. dah dekat 31.12.16...sesape yg belum daftar...cepat cepat...tak susah pi je la ke pej pos... anak anak muda melayu bumiputera yg belum tu cepat cepat..undi anda bernilai...makcik pakcik suruh la anak anak daftar..

Yg dah tak muda pun daftar segera..ambil peluang...

Anonymous said...

Gerombolan hanjing2 pakatoon dgn generalnya sekali si Kentoad nampaknya mcm dah sasau komen benda2 yg karut-marut.

Patutlah negarawan sasau tu tubuhkan parti baru utk kumpulkan semua org yg seangkatan dgnnya bergabung bersama-sama makan taik.

Minah Oiinnkk 1 tu dah pun disabitkan kesalahan oleh UM hanya tunggu hukuman samada kena tahan semester atau kena denda atau kedua2nya atau kena buang U terus. PADAN MUKA.

kahkahkahkahkah ..

Anonymous said...

Jgn lupa zaharin pun dh kena kena tumbuk.
Rasakan kekuatan umno.
Kahkahkahkahkah..

NordinabilaH said...

LGE bukan menipu cuma mengatakan tidak ada gst akan dikenkan kpd pembayar cukai pintu itu saja cuma org2 umno saja yg tak paham kerana otaknya ingat menipu saja berbilion duit rakyat ditupu dari 1mdb org umno tak nampak rasuah yg bemagarajalela tak nampak ini semua kerana otaknya beku disumbat dedak punya lah bangang org melayu ni cukai pintu pun tak tahu bodoh punya melayu hidup Dap

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates