November 16, 2016

121 Rayuan Tun Dr Mahathir Minta Rakyat Sertai BERSIH 5 Disambut Dingin Oleh Netizen


Hari ini, Pengerusi Parti Cap Bunga Raya telah mengeluarkan video menyeru Rakyat Malaysia untuk bersama-sama turun ke Perhimpunan BERSIH 5. Video terdesak ini terpaksa dilakukan memandangkan tenaga penggerak terbesar BERSIH sebelum ini iaitu ahli-ahli PAS sudah membuat keputusan tidak menyertai BERSIH 5.

Tun Dr Mahathir dalam video berkenaan seperti biasa menggunakan idea Malaysia akan bangkrap. Jika Malaysia tidak bankrap apabila Tun Dr Mahathir menaikkan hutang negara sebanyak dua kali ganda dari 40% kepada 104% untuk nisbah hutang kepada KDNK pada tahun 1986 dalam tempoh 5 tahun beliau berkuasa, bagaimana Malaysia akan bankrap dengan hutang kepada nisbah KDNK sebanyak 54% sekarang?

Rayuan beliau yang dibuat dalam akhbar The Star dipandang sinis dan disambut dingin oleh pembaca yang membuat komentar. Rata-ratanya menganggap Tun Dr Mahathir tidak lagi berpengaruh seperti dulu dan mempunyai muslihat tertentu. Malah ada yang menasihatkan beliau untuk menghabiskan masa dengan cucu-cucunya dan melakukan amal ibadat di masjid.






Apapun, CTS amat kesal penganjur BERSIH telah menukar model untuk BERSIH 4 kepada BERSIH 5. Terus hilang selera makan.

121 comments:

Anonymous said...

Yg komen tu lahir selepas era tun.
Aku sokong tun tapi aku x join bersih 5.

Alasan aku senang je...tunggu PRU..

Anonymous said...

Dr M telah bankrupt idea sampai sanggup tumpang sekaki dengan idea pembangkang yang dahulunya Dr M sendiri pun suruh polis menyuraikannya.
Ini lah apa yang dikatakan cakap tak serupa bikin.

Anonymous said...

Biar Mahathir rasa pedihnya mata dan basah kuyup di pancut sepertimana yang beliau pernah lakukan semasa dia memerintah.

Anonymous said...

kah kah kah ..
cukup kesian, ego mengatasi segala-galanya.

ini bukan lagi org kata menjilat menelan kahak ludah sendiri,
taik dia sendiri pun dia sanggup makan baik ni.

bagaimana agaknya kesudahan permainan politik dia ni ye ...

Anonymous said...

Buatle offer perserta ke 10juta akan mendapat porche cheyan.....tentu ramai datang....beranike si tua tu buat...

Anonymous said...

TAK dak MARUAH lansung si DIKTATOR PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PENYAMAQ/PENYANGAK/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey anak BERANAK KEPARAT berIJAZAH JAMBAN ni!

GERAM betul aku tengok VIDEO ni - terutamanya POLIS2 yg. seolah dgn. MELAYU/GM aja BERANI hang nak KASARI/GARI/TANGKAP memanjang! Dan lihat si PENDATANG2 KAFIR HARBI MCAnjing CELAKA JUBOQ BABI yg. boleh pula BERSORAK gembira bila YAB DS Jamal Yunos diCEDERAkan! PUKI berNANAH lu si Wanita PELACUR2 MCAnjing KURAP! Dahlah parti PENJAJAH PARASIT “LOSER“; lepas tu MCAnjing KEPALA BUTOH ni ingat depa TUAN kita, bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu serta UMN*! Lihat mediaKEPALA BUTOH DAPJUBOQ BABI ni! Di - http://darisungaiderhaka.blogspot.dcom/2016/11/wanita-mca-anggap-kejadian-hidung-jamal.html , Wanita MCA Anggap Kejadian Hidung Jamal Berdarah Melucukan, November 16, 2016!

Dan lihat juga keANGKUHAN si JANTAN2 GIGOLO KITOL HOMO JUBOQ BABI PKRHOMO ni yg. nak cuba HAPUSkan GM sampai nak BENTANGkan di Parlimen – makin naik muka si ANJING2 KURAP Islam/Melayu HOMO KITOL si PENJILAT2 juboq babi puak TERORIS PENJAJAH KAFIR HARBI ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/SOROS-IS(IS)rael-MOSSAD! Lihat satu lagi mediaKEPALA BUTOH puak DAPJUBOQ BABI ni! Di - http://www.sinarharian.com.my/nasional/pkr-fail-usul-bahas-mengenai-provokasi-baju-merah-1.586065 , PKR fail usul bahas mengenai provokasi Baju Merah, SALWANI MD ZAIN, 15 November 2016

Yg. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT BerSHIT DAPJUBOQ BAB-KULI Soros/MOSSAD-ISrael/CIA - bukan main TAKUT lagi POLIS/KDN nak TANGKAP! HARAM KEJADAH betul!

KDN/PDRM - SIASAT habis2an SIAPA yg. TUMBOK dan MENCEDERAkan mcm. BABI SONDOL YAB DS Jamal Yunos terCINTA kami?!! Siapa pula yg. BAJU2 HITAM tu?! Dan SEKOQ polis berUNIFORM tu yg. asyik TOLAK GM mcm. SAMSENG dgn. begitu GANAS; BANGSA apa dia ni?! Kalau dgn. puak BerSHIT; TAK dak lansung PERANGAI BUAS mcm. ni oleh POLIS; bahkan terSENGIH2 pun ada!

Dan kenapa asyik TANGKAP aktivis2 GM kami ni?! Maka, ZAH*D - lu JANGAN ingat lu akan jadi PM mahupun PRES. UMN* - BANGSAT lu dan DRAMA amat JIJIK lu dgn. TUAN AnwaqHOMO-PKRHOMO/BerSHIT-DAPJUBOQ BABI lu selama ni! Lu telah MENIPU bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu BULAT2!

Lihat di http://gerakan-anti-pkr-new.blogspot.com/2016/11/video-jamal-kena-tumbuk-berdarah-idung.html :

VIDEO JAMAL KENA TUMBUK BERDARAH IDUNG.. SAKSIKAN.

Monday, 14 November 2016
(Nek Tempoyak)

NOTA: YAB DS Jamal Yunos mesti berjumpa DOKTOR utk. memPASTIkan tiada PENDARAHAN DALAMAN dan mesti PASTIkan ada PENGAWAL2 setiap masa mulai skrg. kerana NYAWA beliau skrg. nampaknya sedg. diANCAM oleh puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZIONIS BerSHIT DAPJUBOQ BABI dan KULI2-DALANG DUA MUKA depa!

Dan mana juga suara2 PU utk. MENGECAM habis2an JENAYAH nak MEMBUNUH YAB DS Jamal Yunos ni?! JANGAN jadi PENGECUT DAYUS oi!

Juga ADUAN2 aku mengenai SALAH LAKU POLIS - satu pun TAK pernah diambil TINDAKAN; walau aku dah berkali MENGADU kat Suruhanjaya Integriti BANGANG tu!

Tengok juga hari tu, PENGARAH IMIGRESYEN cakap nak DEDAHkan nama2 MAJIKAN di akhir bulan OKTOBER, yg. HARTA depa diSITA kerana mengGAJI PATI2?! MANA -MANA???!!!!!! Ingat kami RAKYAT ni BANGANGkah?!!

Maka, KD* ni mesti diBERSIHhan HABIS2an - seolah dah jadi pusat YAKUZA/MAFIA PKRHOMO/BerSHIT DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH!

ted manoff said...

Terbaiiklah tun... πŸ‘πŸ».ryezall nii kt blog saja kutuk tun m tapi siapa tau diluar siap jadi ahli BERSATU lagii..ramaii sebenarnya yg sokong apalagi kita sedag melewatii hari2 yg penuh mencabar terutama kos hidup..beberapa bulan lagii PRU14 adalah hari2 yg mencabar buat bn..tanpa bn malausia tetap boleh maju...πŸŒˆπŸŒˆπŸŽ†πŸŽ‡πŸŒ 

ted manoff said...

Ryezall.. 😝Tlg delete post nek tempoyak tuu..dah mcm org sewel saja..πŸ‘ŽπŸΎ

Anonymous said...

usah di puja2 'jasa merompak' tun bg zmn yg dh lepas kalau dia skrg ialah PENGKHINAT dan PELACOR POLITIK yg PALIK JIJIK pernah aku lihat selepas Anwar Gay!

Anonymous said...

nek tempoyak tu bkn pnyokong krjn tp TROJAN HORSE geng ko jgk le tedmanokk..

nk kasi org benci pd Kjrn.. letak trojan horse mcm2..
org sewel pn x mcm nek tempoyak tu..

kasi lempang muka.. masuk blog org maki carut bkn2.. aku yg pro krjn pn benci dgn org mcm tu kalu ye pon nk support krjn.

org waras xde nk posting mcm tu. melainkan GILA atau pun satu sabotaj kpd imej pro krjn!


yg pasti Adam jutaan mee segera tu boleh muka kemaskan brg utk join lim tokong penang.. SPRM dh mula hidu kes ini.. profil tinggi yg melibatkan beberapa MP PKR di Selangor..

mereka merupakan 'rangkaian' bukan lone ranger.. dn igtlah org yg kuat menyalak menuduh org lain rasuah org itulah selalunya kaki rasuah.

Anonymous said...

Angkatan TOYOL MUDA KEADILAN (ATMK) telah menyelar pmimpin2 pembngkang supaya menghindari dari terkena PENYAKIT VIRUS BIOL yg boleh mmbunuh.

Ujar beliau semasa merasmikn mesyuart cabang Angkatan TOYOL MUDA KEADILAN (ATMK) d bukit belachan.


Petikan dri FB KETUA Angkatan TOYOL MUDA KEADILAN (ATMK)
Dato adam DISNEYLAND.

Anonymous said...

doa pemimpin terdahulu dlm PAS yg doakan Mahathir akan lihat kembali kezalimannya dulu..benar2 terjadi..

siapa sangka seteruk ini Madey akan letak dirinya di tempat yg paling hina.. krn dia yg menghina pembangkang satu masa dulu.

Kalau lihat style Najib..dia amat susah utk kluarkan statement serang/ attack musuhnya atau pembangkang. xpernah lihat lagi Najib berucap menghina mana2 parti melainkan dia menjawab balas fitnah jht atas dirinya shj sbg mempertahankan diri

selebihnya Najib sgt kuat berusaha berkerja untuk pastikan ekonomi terus stabil wpun teruk disabotaj dlm iklim ekonomi yg lembab.

Pembenci2 Najib satu masa nanti akan lihat Najib ialah antara pemimpin terbaik UMNO di zamannya spt mana kita lihat Tun satu masa dulu dan Allahyarham Tun Abdul Razak.

Jasa2 UMNO adalah dgn izin Allah. sbb perjuangan UMNO perjuangan yg benar dn ikhlas wpun ada kelemahan tp ia tetap terbaik untuk rakyat!

Insya Allah. Amiin!

#HidupUMNOBN
#RespectMyPM
#SyukurRezeki

Anonymous said...

Oooo tak jadilah bersih5...ali Tinju join tak merah?...

Anonymous said...

aku kesiannnn sgt sgt ngan tun ni....ke hulu ke hilir meroyan dan merapu....malaikat izrail pun pening tengok perangai Tun ni....tak ingat ingat lagi ke maut tu dah makin hampir...??

Anonymous said...

Silap2 ko dulu yg gol...he3

Anonymous said...

Dah pasti adam rasuah? Sumber sprm?
1mdb bukan lagi fitnah...kalo fitnah bodoohlah polis dan AG singapor susah payah siasat dan dakwa orang2 berkaitan rompakan 1mdb..jho lo pun dalam siasatan jenayah kolar putih polis singapor...boleh paham?

Anonymous said...

Cts banjir dah abis?

Anonymous said...

Bukan kau je...aku pun..
semua org pun tunggu pru..dah byk kali pru...BN menang..bila kalah melalak bersih..ni dah 5 pulak... buat apa tunggu pru jika kalah tak boleh terima tapi sebelum pru kata nak tunggu pru.. auta lebih..cakap guna kepala lutut...

Dulu Tun hina bersih..la ni puji kah kah kah...

Anonymous said...

54% sekarang dah mencecah 655 billion....masatun stepdown hutang 189 billion..hutang sekarang belum masuk hutang baru dengan china komiinis dan tanggungan htang 1mdb 40 billion...lagi tuntutan IPIC 26 billion...sape yg akan bayar hutang2 ni?

Anonymous said...

kalo s'pork cerdik dia tak dakwa org yg terlibat dgn masalah 1mdb.

dia patutnya bagi 'dedak' gred AAA pada jho low and the gang suruh grup tu sabotaj 1mdb dan najib. kaw-kaw kasi taruh habis buruk Najib punya nama.

tapi s'pork lembab lah nak pikir suma ni ..

ini masa lah dia boleh tolong 'adik dia' kat Malaysia ni utk gulingkan kerajaan Malaysia. LKY sampai mampos usaha, tak berhasil. Bila ada peluang tak mau pulak sambar.

Last2 cucu sedara LKY pulak yg akan diheret kemahkamah atas tuduhan RASUAH.

Anonymous said...

Ali Tinju Mahu Rosakkan Reputasi Saya - Jamal
Diterbitkan: Jumaat, 13 Mei 2016 1:11 PM
Oleh: TAN YI LIANG
editor@mstar.com.my

Datuk Jamal Md Yunos
(Ubah saiz teks)
PETALING JAYA: Ketua Umno bahagian Sungai Besar Datuk Jamal Md Yunos telah membuat laporan polis terhadap bekas tentera, Mohd Ali Baharom, atau Ali Tinju, lebih awal, sebelum laporan terhadapnya dibuat pada Khamis.

Dalam laporan yang difailkan di Balai Polis Sekinchan pada 2.15 pagi Khamis, Jamal, pemimpin perhimpunan Baju Merah berkata beliau terjumpa posting di Facebook Mohd Ali yang dikatakan merosakkan nama baiknya.

"Saya mahu menafikan kenyataan (Mohd Ali) yang mempunyai niat tidak baik dan bertujuan untuk menjatuhkan reputasi saya dan mencederakan saya dan keluarga saya.

"Ini adalah berkaitan dengan kenyataan yang telah dibuat olehnya sebelum ini. Saya harap pihak polis dapat menyiasat dan mengambil tindakan yang perlu," kata Jamal dalam laporannya.

Jamal memetik posting di laman Facebook yang didakwa dibuat oleh Mohd Ali, yang berkata beliau akan membuat laporan polis terhadap Jamal pada hari yang sama, jam 2 petang.

Dalam laporannya, Jamal memasukkan satu kenyataan yang didakwa dibuat oleh Mohd Ali iaitu: "Negara ini ada undang-undang tak boleh lawan sesuka hati. Saya Mohd Ali Haji Baharom (Ali Tinju) esok jam 2 petang ke balai polis buat report kes Datuk Jamal Ketua Umno Bahagian Sungai Besar ugut saya pukul kasi mati, maki-maki bahasa kesat, tembak."

Mohd Ali, dalam laporannya, mendakwa Jamal telah mengancam untuk memukul dan menembaknya.

Beliau memberitahu pemberita di luar Ibu Pejabat Polis (IPD) Dang Wangi pada Khamis bahawa Jamal telah menghubunginya pada kira-kira pukul 6.30 petang Rabu selepas beliau membuat kenyataan bahawa Jamal tidak layak dan Barisan Nasional (BN) akan kalah teruk jika bertanding di PRK Sungai Besar.


Katanya, Jamal bersikap kurang ajar dengannya melalui telefon dan mula mengancam untuk memukul dan menembaknya.

Anonymous said...

Umono nak tembak umuno berebut dedak...kikikikik..kalo ade macai bebal yg mampoos jangan terkejut..perkara biasa dlm umuno..macam2 ade dlm UMONO

Anonymous said...

Ryezall fuck blogger makan dedak Lanun Bugis...

Dont like street demos but support UMNOnok Be End ???

Go fuck spider

Anonymous said...

aku tgk meroyan macai tedkentodd nak cover isu melanda parti pojaannya.

melimpah2 terburai hanyir busuk kegiatan parti harapan syetan ni.

aku xnampak pun usaha puak UMNO utk dedahkan sgt sbb benda ni terang2

isu banji terang2 terjadi tp zero tindakan krjn Penang

skrg jd di Selangor pulak. negeri yg angkuh sombong dgn kepimpinan yg ultra rasuah dn kroni tp berselindung disebalik icon slogan rakyat

lapastu terburai isu AMK penolong penyangak ini.. tk perlu pergi jauh2 sgt utk katakan ia penyangak sbb depan pintu pagar rumahnnya pun dh kantoi CURI LETRIK TNB.. mana meter mana ada sambungan mcm tu oleh TNB

mana seal clip pada slot fius2 power lines tu?

kalau tersembunyi kecik mcm tu pun sah menyamun.. apa sgt yg lbh besar tp xnampak??


Anonymous said...

Angkatan TOYOL MUDA KEADILAN (ATMK) diarahkan tolong pihak mana?...kikikik

Anonymous said...

DAH PASTI SPRM ckp NAJIB xde seleweng atau rasuah.. AG sahkan Gabenor BNM Zetty sahkan.. apasal ko bangang xhabis2 tuduh Najib rasuah?

bodoh.. itu lah Tuhan tunjuk balik macai Pakatan Syetan.. kamu semua munafik.. Allah AKAN HUKUM KAMU SEMUA DGN SEBERAT2 AZAB. AMEENN!!

Anonymous said...

Kah kah kah..ni blog pro.. kau kontra..kau pulak suruh org delete post pro...jd kontra bebas hahaha..

Mcm biasa..mengata org dia yg lebih..kena kat harta sendiri baru tergadah...kah kah kah

Blog penyu..blog kluang bolehla delete...apsal nama binatang je

Anonymous said...

Oooo...gitu rupenye oranng kurang cedik jawap

Anonymous said...

Si tua bangang ajar anak muda jadi biadap.

Anonymous said...

Jamal mengaku Sekinchan Ikan Bakar bankrap akibat lawan Bersih


DATUK Jamal Yunos (Jamal Jamban), Ketua Umno Bahagian Sungai Besar, merangkap Ketua Samseng Baju Merah mengaku rangkaian perniagaan yang diusahakannya Sekinchan Ikan Bakar, 'bankrap' dalam masa 6 bulan akibat tindakannya menentang Bersih 2.

Difahamkan 23 'outlet' rangkaian perniagaan ikan bakar Jamal telah diboikot oleh orang ramai selepas tindakannya membuat demonstrasi depan rumah Datuk Ambiga yang pada masa itu merupakan pengerusi Bersih 2 bersama-sama dengan Saterawan Negara A Samad Said.



"Kita telah buat satu demonstrasi di hadapan rumah Ambiga. Ketika itu, saya tidak tahu menahu pasal politik, cuma kami ingin menyampaikan mesej kepada pihak Bersih bahawa kami tidak mahu Bersih dilakukan di Kuala Lumpur kerana mengganggu ketenteraman awam, mengganggu peniaga," katanya.

"Dan akibat daripada apa yang saya lakukan itu, mereka ini (Bersih) melalui satu gerakan telah pun, apa nama menggerakkan agar saya di 'attack' secara 'personal' dan akibat daripada itu, rangkaian perniagaan saya telah pun tutup dalam waktu 6 bulan." tambahnya lagi.

Jamal mendedahkan perkara itu dalam satu temubual bersama Astro Awani 7:45, sehari selepas hidungnya berdarah tersenggol tangan anggota Polis dalam satu pergelutan di Ampang Point baru-baru ini.

Anonymous said...

macai tedkentodd dh tek tentu hala nk lwn isu..

mula le ratib maki carut.. itu sama je dgn nek tempoyak.
tu dua org tu sama je musuh UMNO BN

org UMNO xde nk naik nafsu maki kutuk org viral bagai mcm macai2 pakatan haram jadah

ko tgk le mana2 group yg ade spesis macai pakatan haprak ni sekurang2 satu hari mesti ada satu viral utk kutuk dan perli UMNO BN.. org lain diam je.. mereka seronok bagai ye lah rse puas ati fitnah dan hina pemimpin lain

tp skrg nah amik kau.. lendir hanyir dh membusuk..

kes Adam ini akan membongkar rangkaian rasuah dan rompakan hasil rakyat yg dhsyat dikhabarkan. Mereka gunakan slogan UMNO zalim spy dpt mengalihkan perhatian rakyat kpd UMNO kena pulak tindakan najib sgt tk popular utk stabilkan ekonomi..

maka time itu penyamun2 spt zuraida dan sekutu2nya meratah rakus melalui kuasa politik yg ada di depan mata mreka.

belum pernah di pejual buah ini merasa mewah sebegini melainkan dgn menipu rakyat spy bencikan UMNO!!


PADAM MUKA macai2 rakyat Selangor. SELANGOR DARUL PENYAMUN!! PUAS ATI KORANG LA KASI BYK2 LAGI PAKATAN SYETAN PERINTAH!!

Anonymous said...

Kau ingat dia bersama dibarisan hadapan? Dia duduk jauh2 dengan Ambiga, Maria Chin, LKS, melihat dengan teropong bawah teduhan.

Yang melalak Melayu2 bodoh yang dapat t-shirt free dan air mineral sebotol. Cina2 dapat elaun RM200 - RM400 seorang.

Anonymous said...

Ada tak dengo kabo duit yahudi soros berbilion yg diciter saudara razali disiasat kat singapor...org pakatan kata kalau tak saman malu..diam je makna benar...dr dulu dap kit sial tuan rumah takdok kolam tak saman malu pun...maknanya benar ke tu?...tanya je

Anonymous said...

bloq telor penyu sekor tu meroyan xpyh ckp la

posting die brpa kerat je yg menjilat mamak dan ideologi diorng

abis dia delete yg tk jilat diorng.

tp si tedkentodd ni boleh je maki hamun kutuk bagai dlm blog ni.. bagus spy kita lihat aksi mereka.

xde heran le.. PM tetap Najib bkn Ketom atau Mamak Gila tu!

Anonymous said...

alahai Madey - Penjilat Ludah sendiri. Masih nak demo ...Memalukan dan tak tau malu. Bukan nak mengata tetapi kenyataan yang si Madey sudah lupa apa dia dah buat masa jadi PM dan sekarang dia dah buat U Turn. So, boleh tak aku katakan Melayu yang join Bersih Baju kuning sebagai bodoh tak bertempat. Kau tau tak LKS, LGE ketawa terkekeh kat belakang dan Si Anwar tersenyum simpul (Apa tak nye Si Madey siap pakai Lencana Free Anwar) Padan muka ko Si Madey, bukan aku paksa, gamaknye kata Si Anwar

Tunggu lah episod berikut....

Anonymous said...

lapiji kena saman 3 kali setahun.. MUKA BABI GEMOK tak malu tu tetap tak malu jugak

bbrp minggu lepas dia cari pasal lg dgn Tabung Haji. tkpe sabar.. Tuhan akan balas si Babi Gemok Lapiji ini.. ahli politik munafik paling tegar dlm malaysia!

Anonymous said...

Abis tu kenapa najib klepek tendang AG ghani patail..ghani nampak sihat jer dan pegang jawatan dlm syarikat kerajaan...najib pun takut nak mintak DoJ bersihkan nama dia..he3

Anonymous said...

WA MME BANYAK BUAT SILAP
PECAT ALJUBOORI WA TAK SILAP
ITU MAHA DEWA KUTTY YANG CAKAP
SIKALANG ALJUBOORI PUNYA PANTAT DIA JILAT

.... kutty cukup2 la tu.. dah bangkrap tapi ramai anak muda mcm adam rosly jadi jutawan... kikikiki...

ted manoff said...

Jangan bebal sgt kwn...ada juga kebaikan yg dibawa rafizi nii..dia dedah kemungkaran yg dilakukan oleh org2 yg punya kekuasaan sebaliknya dia plk dipenjara..yg melanun bebas keluar negara..

keris berayon said...

Dah tua pun bodo mangkok hayun nii kikiki..FUCK

Anonymous said...

medey tua kutuk..jaga2..igp dah bagi amaran gas pemedih mata akan di guna jika bersih tajaan yahudu masih berdegil..nanti situa kutuk tak sempat mengucap gara2 terkena gas pemedih mata..

Anonymous said...

doj ada bukti. najib sana kemari. bila fbi cis nak tangkap. asyik terkentut jer la....
bila nak hantar sapina. sikentut tolonglah pegi ambil. tak kan nak biar najib jalan kesana kemari. sakit mata wei...

Anonymous said...

Jamal jamban dapat ribu..ribu..ribu

Anonymous said...

NFC duit kerajaan 40 juta lesap..lembu sekor pun tak ada..tak ada ape2 tindakan dari kerajaan untuk tuntut balik duit yg lesap...

Anonymous said...

Sibiol tak berani plak nak jawap

Anonymous said...

Dap dah repot polis.razali dah maki hamun nek tempoyak..kojer yg tak tau

Anonymous said...

Lu takut sama jho lo cina..takut sama tun jugak..yer.yer

Anonymous said...

tedkentodd letih nk cover isu..

lalalaalalaalal..jhlow.. lalalllaaa doj lalalalalla... uweekkkkk
kah..kah..kah..kah.

doj amik bukti dr jin syetan belaan wsj kot??

lnych doj Trumph bg amaran utk ditendang sbb skandal CLinton.. kah..kah..kah dedak najib kasi kt trumph ke bro?

lalalala..lalallaa... hakktuihhhhh (ats muka macai)

Anonymous said...

Ko jahil politik

Anonymous said...

sejak ble la mamakdey ni kesah psl wang harta negara. dia sendiri kebas buat taktau je. skandal PERWAJA kekal jd misteri 10 billion LESAP thn 1990-an tu jumlah yg sgt besar dua kali gnda skg mau 20 billion kot.

Tan Sri Eric Chia mati dlm hotelnya tp tiada laporan lanjut lepas itu..

semua ini pelik.. mcm kes helikopter Tan Sri Yahya.. zmn Madey tu..

kes senyap.. tutup.. smpai skrg..

kes Memali.. arahan tembak mati org Kg pun kekal misteri.. sbb AGP dn Tun Musa hitam ckp ada arahan 'bawahtanah' yg menyusul dr arahan rasmi JGN TEMBAK

sgguh menakutkan.. tp si tua ini tak rasa apa2..

Allahu Akbar


Anonymous said...

Yg ada lembu2 upahan najib dlm blog ni dok merapu2 takut Tun M..he3

Anonymous said...

ko jahil Agama.
fitnah menghalalkan Najib tumbang!
Bughah! xnk aku drhaka!

ted manoff said...

Kakakahhh..πŸ˜ŠπŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘ΏπŸ˜₯πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜žπŸ˜žπŸ˜πŸ˜”πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜ͺ😑😠😭

Anonymous said...

alahai tkkn lh ko nk ckp separuh dr rakyat Malaysia yg mengundi Najib tu lembu.. hina.. ko hina demokrasi plk itu kan rukun macai.. rukun Islam lempar tepi.. rukun demokrasi kapir mesti dipakai!

ko tu bkn anjing upahan ke chai? jilat sgt le tun mamak tu..

Anonymous said...

tedkentoddd.. kalut nmpak menjilat..
ilek la Adam jutawan tu sprm mesti cari punye.

kah..kah..kah..kah failure is there.

wait n see laa nnt bershitty 5.0

si mamak munapik tua beraksi.. waowwww... interesting..

Anonymous said...

sikit hari lagi captcha image blog.com boleh cache gambo banglo FantasyLand Adam penolong penyamun Ampang nih.. femes satu dunia bloggers!

Anonymous said...

pie apBedal join bershitty x?
yg aku tau die mmg menentang RUU 355. nk jg hal2 kapir du Sabah. hohoho..dhsat. demi kapir Agama snggup lepas ke tanah! nasiblah UMNO bersihkan parti dr org2 sesat mcm ni.

Anonymous said...

Bila ko nak tangkap cina jho lo ni..singapor dah siasat jholo kerana. gubah wang haram 1mdb di singapor..konco jholo dah dihukum mahkamah singapor..

Anonymous said...

Kenape ko tak repot sprm supaya siasat..merapu..madey tak ada kuasa lagi nak sekat sprm...Eric chia dah dibebaskan oleh mahkamah...perwaja dijual kpd. maju holdings zaman paklah..dah kali berapa ko ulang citer ni?

Anonymous said...

MAHA DEWA MENDAYU MERAYU
BERSIH 5 RAKYAT DIRAYU PERGI RALLY
LAKONAN HARAMJADAH DAH TAK LAKU
RAKYAT TAHU ITU SUMA PUAK YAHUDI

GUA BANYAK BUAT SILAP
PECAT ALJUBOORI GUA TAK SILAP
ITU MAHA DEWA KUTTY YG CAKAP
SUMA CAKAP KUTTY BUTUL2 MCN PANTAT...

kikikiki.... sapa yg gi bersih 5 mme jadi barua bodo kutty

Anonymous said...

Semua umuno sokong rUU355?...najib sendiri tak pernah istihar sokong..

Anonymous said...

Wa takut Cina...wa takut tun m

Anonymous said...

Pru14 dah makin kurang undi najib daa..sabah dah ubah..johor dan kedah dah retak...pru14 najib jadi ketua pembangkang sebelum disumbat ke jail sungai buloh..he3

Anonymous said...

Masuk Parlimen dn MP UMNO sokong tu tanda najib sokong lah.

Najib xbising2 mcm mamak buat menara dua ketol merompak duit petronas ckp itu 'kejayaan dia' cehh

Anonymous said...

kah..kah..kah cybertrooper habis modal.

PRU14 sapa yg tgh looser skrg. caca marpa pecah smpai 18. duk pujuk jilat kaki PAS tp diblkng tikam PAS.

bodo la woii tedkentodd.. org mcm ko ni mmg bodo dn kasi org lg benci pakatan bodo.
isu berlmbk2 menipu rakyat lps tu asyik jaja jhlow2.. ko pakai le slogan jholow 7 takut cina tu mse kempen aku nk tgk sapa yg nk kena??

upah macai bodo otak 3sen cytro lps tu nk suruh rkyt follow.. mmg BIOL la puak ni!

Anonymous said...

Madey tk sokong kn ru355?
sbb anak betina dia tkkan kasi daddy dia sokong.
madey kn syg marina.. marina a/p madey kutty AR.?? ayoyoo

kah..kah..kah

Anonymous said...

knapa xreport sprm fbi cia suruh tngkap jhlow?
doj pun takut dgn jhlow ke?
wsj jd bisu skg apesal? dedak mamak madey dh hbis?

ayoyoyy madeyy... banyakt jht!

Anonymous said...

Ko berani cakap madey rompak duit petronas? Tapi kenapa ko takut repot sprm?..jangan merapu cakap kosong kalo penakut..cina jho lo pun ko takut nak tangkap...he3 bebalnye..singapor dah siasat jho lo untuk bawak mahkamah..ko terhegeh2 biarkan prompak bebas..

Anonymous said...

xyh report2 lah sbb satu dunia dh tahu madey tu penyangak.
lagipun macai mana percaya dgn sprm.. buang karan je nnt kalo bg keptusan macai mengamuk bunuh diri pulak terjun laut.

WSJ juga yg report dia rembat 100 billion spjng 22 tahun..termasuk dana Petronas...apesal xsaman WSJ?
kalau tak saman maksudnya betul lah Madey merompak 100 billion?

cer citer macai tedkentodd?


Anonymous said...

sblm nk pkse tngkap jhlow macai kna usahakan tngkp bapa penyangak mamak kerala dulu

sbb jhlow jika ya pn rmpak duit dia hanyalah 'junior' yg terkemudian.

yg rakus merompak dlu ialah madey laknatullah. 22 tahun tu. xblh slhkn jhlow sbb dia hidup zmn madey merompak.. mybe madey ialah idola nye.

xgitu macai??

so cptlah pkse krjn tngkp madey dlu bru tngkp jhlow..aku sokong 200%!

Anonymous said...

madey icon penyangak terhormat di abad ini bg nusantara!!! hohoho bangga macai!!

Anonymous said...

Ko merapu plak...doj dah kluarkan saman sivil kpd jho lo dan geng2 dia2...:harta dan akaun prompak dah dibekukan..saman sivil untuk menyita dan merampas harta penggubah wang haram diAS sebelum dakwaan jenayah...kes rompakan berlaku keatas 1mdb yg berdaftar dimalaysia..jadi tindakan undang2 keatas perompak adalah tanggongjawab kerajaan malaysia ngok..jadi polis yg kena tangkap jho lo..repot dah lama dibuat..jadi ko dan ahli2 umno kena desak polis tangkap jholo untuk pendakwaan..bodo undang2 ko ni rupenye..patutlah merapu2..bukti boleh dimintak dengan DOJ..

Anonymous said...


HARI INI DALAM SEJARAH, ADUN PAS, DAP, PKR DAN UMNO KEDAH 'BERPAKAT' PERLEKEHKAN MUKHRIZ MAHATHIR DI SIDANG DUN!!!


Hari ini, dalam sidang DUN Kedah ketika perbahasan berhubung bajet Kedah 2017 dilangsungkan, Mukhriz cuba menunjuk pandai yang berakhir dengan dia dimalukan. Tidak sahaja oleh Exco dan Kerajaan Negeri Kedah, bahkan oleh Ketua Pembangkang Kedah, Amiruddin Hamzah (ADUN Anak Bukit - PAS).

Antara perkara yang dibangkitkan oleh Mukhriz untuk menunjukkan dia hebat ialah isu bonus dan kontrak pemain-pemain pasukan bolasepak Kedah. Pembohongan yang dibuat oleh Mukhriz telah dipatahkan oleh Exco yang juga merupakan Setiausaha Kehormat KFA, Aminuddin Omar yang menjelaskan kontrak-kontrak baru telah pun ditawarkan kepada para pemain Kedah sejurus selepas perlawanan akhir TM Piala Malaysia di Shah Alam sebelum ini. 6 orang pemain bolasepak pasukan Kedah yang cuba 'dibela' oleh Mukhriz pula, sebenarnya sedang bercuti dan akan menandatangani kontrak selepas cuti mereka selesai..

(BERSAMBUNG di http://theflyingkick.blogspot.my/2016/11/hari-ini-dalam-sejarah-adun-pas-dap-pkr.html


P/S : anak mamak kerala boboi botak lembap ni bru bljr skit2 menipu dr bapak die... kah..kah..kah.. sekali kena katok.. padan mukaaa!!

Anonymous said...

lalalalla bla..bla..blaa.. macai kentoddTed..

oiii xhbih lg ke ratib jhlow.. kah..kah..kah.. Lncyh DoJ pon dh surrender ckp ini bohong.. DoJ xboleh nk teruskan saman sivil tu..

woi bongok.. klu dh betul apsl xteruskan saman sivil tu? apesal xbeku pn harta penama2 tu??

kencenggg hanceng laa lu macaii!

Anonymous said...

INFO TERBARU MAHA.MEGA MEDDEY KITTY SEBEMARNYA TIDAK BERANI NAK SAMAN NAJIB

MAHA MEGA DEWAA KUTTY HANYA MAIN PERSEPSI SUPAYA IMEJ NAJIB MERUDUM DALAM DAN LUAR NEGARA


MAHA MEGA KUTTY JADI BATUAPI MEGA LAGA LAGAKAN WSJ..SR...SPORK..SWISS SUPAYA NAJIB SAMAN

BILA NAJIB TAK LAYAN MAKA DOJ DAN FBI PULAK YG SAMAN... MASA TU TERKINJA KINJA BARUA YAHUDI KITTY BILA DOJ DAN FBI NAK SITA ... RAMPAS DAN SAMAN NAJIB TETIBA SUMA SAMAN DOJ TERIK BALIK... MAKNA KATA SAMAN TAK JALAN ...

SKG INFO TERKINI MAHA MEGA KUTTY SEBENARNYA TAK BERANI NAK SAMAN NAJIB SEBAB KETERANGAN BERASASKAN " HEARSAY" SEMATA MATA

MULAI DARI SEKARANG KITA CABAR BAPAK SEGALA BATUAPI MAHA DEWA MEGA MEDDEY KUTTY SAMAN NAJIB DIMAHKAMAH SEGERA......!!!!!

MAHA MEGA DEWA KUTTY SILA SAMAN NAJIB SEKARANG....!!!!!!

Anonymous said...

boboi botak anak madey kutty pn sebok nk berlakon jd hero tamil dlm DUN Kedah..
dlu mase die jd MB part time die sibok nk balik KL pelok bini

skrg dh jd ADUn bebas sebok nk promosi diri hebat la kunun ala daddy dia.. alih2 kena balun kaw2 dlm DUN kah..kah..kah..!

UMNO PARTI PENJARA said...

Biarlah dia nak rayu, pujuk pun..

Anonymous said...

macai tedkentodd..
cpt lahh mntk madey suh FBI tngkap Najib.. dh berakar aku tggu.. ???
DoJ dh makan dedak jgk ke? kekekeke...

Anonymous said...

macai tedkentodd.. ko tukar nick name ke?
kah..kah..kah
bkn xnk biar tp just nk ckp le.. yg die tu dh tak laku..
smpai nk kena pujuk2 dgn tabur dedak.

xde aura dh. siann die. jd balaci dapig semata2

Anonymous said...

DUNIA NAK KIAMAT DAH. JANGAN HERAN. ORANG TUA MUDAH LUPA TU U TURN. MEMANG PERANGAI SUKA KECKK HATI. DAH JADI ANAK KECIL. NYANYUK LA TU.....

Anonymous said...

Dah tak repot nak dakwa mcm mana?nak hukum macammana? Ko cakap mcm katun...he3..hah kalo wsj repot dia rembat lagi mudah sprm siasat?mana repot wsj tu?..kona sana kona sini..last2 tin kosong...

Anonymous said...

woi macaikeling tua.. bila doj nak saman sivil neh?
jwblah dulu? aritu gegar sakan fbi nk tangkap najib? woi biol mana kau?

Anonymous said...

PI MAMPOS lu si tedKEPALA BUTOH HOMO('t' huruf kecik)/TERORIS2 HOMO JIJIK PENYAMAQ si PENJAJAH PARASIT ZioNAZI DAPJUBOQ BABI - TAK pula lu TERLOLONG psl. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT DAPJUBOQ BABI/PembangKANGKANG dpt. RASUAH berBILLION dr. Soros-ISrael/MOSSAD-CIA aaahhh??!!

lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-chin GILA BABI BETINA SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/BABIga SUNDAL KURAP!!

CILAKA lu si KETURUNAN TERORIS PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD!

Apahal si TERORIS2 GILA BABI si PENYAMAQ ZIONIS PORNO/HOMO/RASIS DAPJUBOQ BABI ni asyik nak TUTUP mulut Nek Tempoyak aaahhhh?!

Apa yg. si TERORIS2 ZIONIS PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO-SIAL ni TAKUT sgt. apa yg. Nek Tempoyak TULIS, sampai mcm. si TERORIS JUBOQ BABI KURAP ZIONIS HOMO/PORNO/RASIS, mengGERTAK, MENCARUT serta nak BUNUH & PERKOSA dia serta MAK-BAPAK Nek Tempoyak yg bekas ASKAR ?! Dan yg . lu nak MAKI dgn. LUCAH, mak nek Tempoyak apasal - mak lu yg. LAHIRkan si amat-KEPARAT- JUBOQ BABI KURAP-PORNO /HOMO/RASIS-PEROGOL-PEMBUNUH/GILA BABI mcm. lu apahal pula?!Lu manyak LAHAP itu TAIK JUBOQ BABI KURAP aaahhhh?!! Lepas tu si PEMBUNUH/PEROGOL ni semua pula nak suruh kita berhemah kononnya – PI MAMPOS puak TERORIS PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP ZIONIS OI!!

Jadi, Go LAHAP TAIK & JILAT LENDIR HANYIR JUBOQ2 BABI KURAP si TERORIS PENJAJAH ZIONIS DAPJUBOQ BABI KURAP atas MUKA HODOH-mcm-BABI SONDOL lu tu!!

Anonymous said...

TAK dak MARUAH lansung si DIKTATOR PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PENYAMAQ/PENYANGAK/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey anak BERANAK KEPARAT berIJAZAH JAMBAN ni!

GERAM betul aku tengok VIDEO ni - terutamanya POLIS2 yg. seolah dgn. MELAYU/GM aja BERANI hang nak KASARI/GARI/TANGKAP memanjang! Dan lihat si PENDATANG2 KAFIR HARBI MCAnjing CELAKA JUBOQ BABI yg. boleh pula BERSORAK gembira bila YAB DS Jamal Yunos diCEDERAkan! PUKI berNANAH lu si Wanita PELACUR2 MCAnjing KURAP! Dahlah parti PENJAJAH PARASIT “LOSER“; lepas tu MCAnjing KEPALA BUTOH ni ingat depa TUAN kita, bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu serta UMN*! Lihat mediaKEPALA BUTOH DAPJUBOQ BABI ni! Di - http://darisungaiderhaka.blogspot.dcom/2016/11/wanita-mca-anggap-kejadian-hidung-jamal.html , Wanita MCA Anggap Kejadian Hidung Jamal Berdarah Melucukan, November 16, 2016!

Dan lihat juga keANGKUHAN si JANTAN2 GIGOLO KITOL HOMO JUBOQ BABI PKRHOMO ni yg. nak cuba HAPUSkan GM sampai nak BENTANGkan di Parlimen – makin naik muka si ANJING2 KURAP Islam/Melayu HOMO KITOL si PENJILAT2 juboq babi puak TERORIS PENJAJAH KAFIR HARBI ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/SOROS-IS(IS)rael-MOSSAD! Lihat satu lagi mediaKEPALA BUTOH puak DAPJUBOQ BABI ni! Di - http://www.sinarharian.com.my/nasional/pkr-fail-usul-bahas-mengenai-provokasi-baju-merah-1.586065 , PKR fail usul bahas mengenai provokasi Baju Merah, SALWANI MD ZAIN, 15 November 2016

Yg. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT BerSHIT DAPJUBOQ BAB-KULI Soros/MOSSAD-ISrael/CIA - bukan main TAKUT lagi POLIS/KDN nak TANGKAP! HARAM KEJADAH betul!

KDN/PDRM - SIASAT habis2an SIAPA yg. TUMBOK dan MENCEDERAkan mcm. BABI SONDOL YAB DS Jamal Yunos terCINTA kami?!! Siapa pula yg. BAJU2 HITAM tu?! Dan SEKOQ polis berUNIFORM tu yg. asyik TOLAK GM mcm. SAMSENG dgn. begitu GANAS; BANGSA apa dia ni?! Kalau dgn. puak BerSHIT; TAK dak lansung PERANGAI BUAS mcm. ni oleh POLIS; bahkan terSENGIH2 pun ada!

Dan kenapa asyik TANGKAP aktivis2 GM kami ni?! Maka, ZAH*D - lu JANGAN ingat lu akan jadi PM mahupun PRES. UMN* - BANGSAT lu dan DRAMA amat JIJIK lu dgn. TUAN AnwaqHOMO-PKRHOMO/BerSHIT-DAPJUBOQ BABI lu selama ni! Lu telah MENIPU bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu BULAT2!

Lihat di http://gerakan-anti-pkr-new.blogspot.com/2016/11/video-jamal-kena-tumbuk-berdarah-idung.html :

VIDEO JAMAL KENA TUMBUK BERDARAH IDUNG.. SAKSIKAN.

Monday, 14 November 2016
(Nek Tempoyak)

NOTA: YAB DS Jamal Yunos mesti berjumpa DOKTOR utk. memPASTIkan tiada PENDARAHAN DALAMAN dan mesti PASTIkan ada PENGAWAL2 setiap masa mulai skrg. kerana NYAWA beliau skrg. nampaknya sedg. diANCAM oleh puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZIONIS BerSHIT DAPJUBOQ BABI dan KULI2-DALANG DUA MUKA depa!

Dan mana juga suara2 PU utk. MENGECAM habis2an JENAYAH nak MEMBUNUH YAB DS Jamal Yunos ni?! JANGAN jadi PENGECUT DAYUS oi!

Juga ADUAN2 aku mengenai SALAH LAKU POLIS - satu pun TAK pernah diambil TINDAKAN; walau aku dah berkali MENGADU kat Suruhanjaya Integriti BANGANG tu!

Tengok juga hari tu, PENGARAH IMIGRESYEN cakap nak DEDAHkan nama2 MAJIKAN di akhir bulan OKTOBER, yg. HARTA depa diSITA kerana mengGAJI PATI2?! MANA -MANA???!!!!!! Ingat kami RAKYAT ni BANGANGkah?!!

Maka, KD* ni mesti diBERSIHhan HABIS2an - seolah dah jadi pusat YAKUZA/MAFIA PKRHOMO/BerSHIT DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH!

Anonymous said...

Nak tangkap kena ada repot sprm/ polis dulu..ko dah repot belum?tak boleh tangkap bodoo2 gitu jer..mesti ada siasatan oleh polis/ sprm dulu..kalo blm repot pegi buat repot dulu..itu proses undang2..jho lo dah ada repot polis..bukti polis/sprm boleh mintak dengan doj/fbi..ko ni buta undang2 rupenye..jho lo bebas hidup mewah...patutkah perompak bilion2 wang negara dibiarkan bebas...pencuri ayam kena hukum...

Anonymous said...

Bukti habuk pun tarak..tin kosong jugak

Anonymous said...

PI MAMPOS lu si TERORIS HOMO JIJIK 115 PENYAMAQ si PENJAJAH PARASIT ZioNAZI DAPJUBOQ BABI - TAK pula lu TERLOLONG psl. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT DAPJUBOQ BABI/PembangKANGKANG dpt. RASUAH berBILLION dr. Soros-ISrael/MOSSAD-CIA aaahhh??!!

OI si TERORIS2 HOMO si GILA BABI HOMO/RASIS DAPJUBOQ BABI , lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-chin GILA BABI BETINA SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/ BABIga SUNDAL KURAP!!

TAK ke KELAKAQnya ni - mcmlah US tu KETUA POLIS Dunia sedgkan hampir kesemua rejim2 US, yg. sudah diKUASAI ZIONIS/IS(IS)rael (lihat di - http://www.whale.to/b/bollyn.html , How Mossad Controls Our Political Parties, by Christopher Bollyn, 25 October 2008) adalah si PEMBUNUH/PEROGOL/PEROMPAK umat Islam-no 2; selepas rejim TERORIS KANIBAL IS(IS)rael! Lihat shjlah Dunia ISLAM yg. amat KAYA MINYAK-GAS yg. habis diROMPAK dlm GENOSID2 di Iraq/Syria/Libya/Afghanistan/Palestin/Mali/Somalia dsbnya, oleh si PARASIT/PENJAJAH/LANUN/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROMPAK/PEROGOL/PERASUAH US-Barat/NATO/ZIONIS-IS(IS)rael tu – di bawah UNDG2/DEMOKRASI/HAK ASASI Barat/ZIONISPENIPU HARAM JADAH!

Lihat di -
http://landdestroyer.blogspot.my/2015/08/us-vs-china-us-mobs-seek-to-overthrow.html:

US vs China: US-Backed Mobs Seek to Overthrow Malaysian Government

August 24, 2015 (Tony Cartalucci - LD) - Malaysia's "Berish" movement - an umbrella organization for various opposition groups opposed to the current government of Prime Minister Najib Razak - plans its fourth street demonstration in 8 years to unfold at the end of August.

While Bersih's alleged goal is "clean and fair elections," it is openly led by the government's opposition headed by the now imprisoned US-proxy Anwar Ibrahim and a myriad of US-funded and directed nongovernmental organizations (NGOs). The US State Department, through its US National Endowment for Democracy (NED) and its subsidiary the National Democratic Institute (NDI), along with convicted financial criminal George Soros' Open Society Institute (OSI), have funded both Bersih directly, and many of the NGOs that constitute Bersih's core leadership.

Several NGOs currenlty openly funded by the US NED - i.e. Islamic Renaissance Front and Lawyers for Liberty - can be found also listed on Bersih's current "endorsees" list.

Despite years of immense US-funding, Bersih has recently pleaded for donations and now claims they've received over a half million Ringgit (over 100,000 USD). More recent reports claim the amount could be as high as 1.2 million Ringgit.

And while they claim they seek simply to reform Malaysian politics, Bersih's new leader, Maria Chin Abdullah openly admitted their goal for "Bersih 4.0" is to call for the resignation of Malaysia's current government. In a Facebook post she claimed:

"Reforms - we will continue to demand and this time Yes it's a tall order to ask the PM to resign but if we dont try we will never push the boundaries for clean & fair elections."

Apparently by "clean & fair elections," Bersih's leadership means elections in which their opponents have been undermined and otherwise eliminated, and in which they can take power - or in other words, another textbook case of US-backed regime change…..

Jadi, PI MAMPOS lu LAHAP TAIK & JILAT LENDIR HANYIR JUBOQ2 BABI KURAP si TERORIS PENJAJAH ZIONIS DAPJUBOQ BABI KURAP lu tu!

Anonymous said...

PEMBETULAN:

PI MAMPOS lu si TERORIS2 HOMO JIJIK PENYAMAQ si PENJAJAH PARASIT ZioNAZI DAPJUBOQ BABI - TAK pula lu TERLOLONG psl. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT DAPJUBOQ BABI/PembangKANGKANG dpt. RASUAH berBILLION dr. Soros-ISrael/MOSSAD-CIA aaahhh??!!

OI si TERORIS2 HOMO si GILA BABI HOMO/RASIS DAPJUBOQ BABI , lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-chin GILA BABI BETINA SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/ BABIga SUNDAL KURAP!!

TAK ke KELAKAQnya ni - mcmlah US tu KETUA POLIS Dunia sedgkan hampir kesemua rejim2 US, yg. sudah diKUASAI ZIONIS/IS(IS)rael (lihat di - http://www.whale.to/b/bollyn.html , How Mossad Controls Our Political Parties, by Christopher Bollyn, 25 October 2008) adalah si PEMBUNUH/PEROGOL/PEROMPAK umat Islam-no 2; selepas rejim TERORIS KANIBAL IS(IS)rael! Lihat shjlah Dunia ISLAM yg. amat KAYA MINYAK-GAS yg. habis diROMPAK dlm GENOSID2 di Iraq/Syria/Libya/Afghanistan/Palestin/Mali/Somalia dsbnya, oleh si PARASIT/PENJAJAH/LANUN/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROMPAK/PEROGOL/PERASUAH US-Barat/NATO/ZIONIS-IS(IS)rael tu – di bawah UNDG2/DEMOKRASI/HAK ASASI Barat/ZIONISPENIPU HARAM JADAH!

Lihat di -
http://landdestroyer.blogspot.my/2015/08/us-vs-china-us-mobs-seek-to-overthrow.html:

US vs China: US-Backed Mobs Seek to Overthrow Malaysian Government

August 24, 2015 (Tony Cartalucci - LD) - Malaysia's "Berish" movement - an umbrella organization for various opposition groups opposed to the current government of Prime Minister Najib Razak - plans its fourth street demonstration in 8 years to unfold at the end of August.

While Bersih's alleged goal is "clean and fair elections," it is openly led by the government's opposition headed by the now imprisoned US-proxy Anwar Ibrahim and a myriad of US-funded and directed nongovernmental organizations (NGOs). The US State Department, through its US National Endowment for Democracy (NED) and its subsidiary the National Democratic Institute (NDI), along with convicted financial criminal George Soros' Open Society Institute (OSI), have funded both Bersih directly, and many of the NGOs that constitute Bersih's core leadership.

Several NGOs currenlty openly funded by the US NED - i.e. Islamic Renaissance Front and Lawyers for Liberty - can be found also listed on Bersih's current "endorsees" list.

Despite years of immense US-funding, Bersih has recently pleaded for donations and now claims they've received over a half million Ringgit (over 100,000 USD). More recent reports claim the amount could be as high as 1.2 million Ringgit.

And while they claim they seek simply to reform Malaysian politics, Bersih's new leader, Maria Chin Abdullah openly admitted their goal for "Bersih 4.0" is to call for the resignation of Malaysia's current government. In a Facebook post she claimed:

"Reforms - we will continue to demand and this time Yes it's a tall order to ask the PM to resign but if we dont try we will never push the boundaries for clean & fair elections."

Apparently by "clean & fair elections," Bersih's leadership means elections in which their opponents have been undermined and otherwise eliminated, and in which they can take power - or in other words, another textbook case of US-backed regime change…..

Jadi, PI MAMPOS lu LAHAP TAIK & JILAT LENDIR HANYIR JUBOQ2 BABI KURAP si TERORIS PENJAJAH ZIONIS DAPJUBOQ BABI KURAP lu tu!

Anonymous said...

TAK dak MARUAH lansung si DIKTATOR PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PENYAMAQ/PENYANGAK/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey anak BERANAK KEPARAT berIJAZAH JAMBAN ni!

GERAM betul aku tengok VIDEO ni - terutamanya POLIS2 yg. seolah dgn. MELAYU/GM aja BERANI hang nak KASARI/GARI/TANGKAP memanjang! Dan lihat si PENDATANG2 KAFIR HARBI MCAnjing CELAKA JUBOQ BABI yg. boleh pula BERSORAK gembira bila YAB DS Jamal Yunos diCEDERAkan! PUKI berNANAH lu si Wanita PELACUR2 MCAnjing KURAP! Dahlah parti PENJAJAH PARASIT “LOSER“; lepas tu MCAnjing KEPALA BUTOH ni ingat depa TUAN kita, bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu serta UMN*! Lihat mediaKEPALA BUTOH DAPJUBOQ BABI ni! Di - http://darisungaiderhaka.blogspot.dcom/2016/11/wanita-mca-anggap-kejadian-hidung-jamal.html , Wanita MCA Anggap Kejadian Hidung Jamal Berdarah Melucukan, November 16, 2016!

Dan lihat juga keANGKUHAN si JANTAN2 GIGOLO KITOL HOMO JUBOQ BABI PKRHOMO ni yg. nak cuba HAPUSkan GM sampai nak BENTANGkan di Parlimen – makin naik muka si ANJING2 KURAP Islam/Melayu HOMO KITOL si PENJILAT2 juboq babi puak TERORIS PENJAJAH KAFIR HARBI ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/SOROS-IS(IS)rael-MOSSAD! Lihat satu lagi mediaKEPALA BUTOH puak DAPJUBOQ BABI ni! Di - http://www.sinarharian.com.my/nasional/pkr-fail-usul-bahas-mengenai-provokasi-baju-merah-1.586065 , PKR fail usul bahas mengenai provokasi Baju Merah, SALWANI MD ZAIN, 15 November 2016

Yg. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT BerSHIT DAPJUBOQ BAB-KULI Soros/MOSSAD-ISrael/CIA - bukan main TAKUT lagi POLIS/KDN nak TANGKAP! HARAM KEJADAH betul!

KDN/PDRM - SIASAT habis2an SIAPA yg. TUMBOK dan MENCEDERAkan mcm. BABI SONDOL YAB DS Jamal Yunos terCINTA kami?!! Siapa pula yg. BAJU2 HITAM tu?! Dan SEKOQ polis berUNIFORM tu yg. asyik TOLAK GM mcm. SAMSENG dgn. begitu GANAS; BANGSA apa dia ni?! Kalau dgn. puak BerSHIT; TAK dak lansung PERANGAI BUAS mcm. ni oleh POLIS; bahkan terSENGIH2 pun ada!

Dan kenapa asyik TANGKAP aktivis2 GM kami ni?! Maka, ZAH*D - lu JANGAN ingat lu akan jadi PM mahupun PRES. UMN* - BANGSAT lu dan DRAMA amat JIJIK lu dgn. TUAN AnwaqHOMO-PKRHOMO/BerSHIT-DAPJUBOQ BABI lu selama ni! Lu telah MENIPU bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu BULAT2!

Lihat di http://gerakan-anti-pkr-new.blogspot.com/2016/11/video-jamal-kena-tumbuk-berdarah-idung.html :

VIDEO JAMAL KENA TUMBUK BERDARAH IDUNG.. SAKSIKAN.

Monday, 14 November 2016
(Nek Tempoyak)

NOTA: YAB DS Jamal Yunos mesti berjumpa DOKTOR utk. memPASTIkan tiada PENDARAHAN DALAMAN dan mesti PASTIkan ada PENGAWAL2 setiap masa mulai skrg. kerana NYAWA beliau skrg. nampaknya sedg. diANCAM oleh puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZIONIS BerSHIT DAPJUBOQ BABI dan KULI2-DALANG DUA MUKA depa!

Dan mana juga suara2 PU utk. MENGECAM habis2an JENAYAH nak MEMBUNUH YAB DS Jamal Yunos ni?! JANGAN jadi PENGECUT DAYUS oi!

Juga ADUAN2 aku mengenai SALAH LAKU POLIS - satu pun TAK pernah diambil TINDAKAN; walau aku dah berkali MENGADU kat Suruhanjaya Integriti BANGANG tu!

Tengok juga hari tu, PENGARAH IMIGRESYEN cakap nak DEDAHkan nama2 MAJIKAN di akhir bulan OKTOBER, yg. HARTA depa diSITA kerana mengGAJI PATI2?! MANA -MANA???!!!!!! Ingat kami RAKYAT ni BANGANGkah?!!

Maka, KD* ni mesti diBERSIHhan HABIS2an - seolah dah jadi pusat YAKUZA/MAFIA PKRHOMO/BerSHIT DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH!

Anonymous said...

Doj tu kawan ko rupenye..dia boleh bagi tau kat ko sorang jer..ooo jadi riza dah boleh balik duduk rumah mewah dia dia laa..baru ni aku tanyae nape ko bisu?

Anonymous said...

Ko ni tertinggalbas? Doj dah kluarkan samansivil..harta2 perompakdiAsdah disita..perompake nidah sediakan ato blm affidavit buktikan dia beli aset dari wang halal?..ko tahu tak ape dia saman sivil ni?

Anonymous said...

Sape ajo ko saman doj dah tarik balik?bukti?he3 nak klentong plak..singapor dah mula prosiding wang haram..

Anonymous said...

Tugas pegawai negara orang ko jangan nak sibuk...
safeei dan sprm pegi jumpa Doj bulan mei lepas bawak bukti madey ada harta di US..aper citer senyap je..tak ada siasatan fbi pun..ato ko buat citer katun jer.?

Anonymous said...

Jawap ler ko tahu tak apebenda saman sivil?..jangan eksyen lebih plak...

Anonymous said...

Woiiii sape yg tendang..tempoh dah abis..yg mudah cam ni pun kau nak putar...ko ingat mcm parti anak beranak...org keje pun ada waktu pencen..bersara pun ada hadnya...

Pembesar pakatan takde tempoh ke.. pegang jawatan sampai hujung nyawa..bercakap tu bior cerdik sikit....itupun dah berapa kali disambung tugas....

Ni utk pengetahuan kau la semua ceo pengerusi atau apa sajalah termasuk menteri ada tempohnya..bukan jawatan sepjg hayat..TERMASUK PM..

Fyi...kau tak tau ke yg TUAN AG GHANI tu ada sakit...

Apa kaitan doj dgn malaysia.. tak pernah doj sebut nama NAJIB... apsal tetiba je nak bersihkan nama..GILO KE....

Anonymous said...

Pru 14 pun belum..memadai je cakap undi kurang...tu la asik berkawan ngan bomoh yg mengheboh satu dunia hahaha...

Dok berangan kata johor retak..dah kena setepek bersih ngan sultan johor..ada brani bersih..hahaha

Yg retak tu dikedah..tapi bkn umno.. parti bunga dah berjaya meretak pakatan..kih kih kih..

Ada ka patut ahli dap kata Tun mcm ular ngan .........(malu nak sebut) ...cam mana nak buat...dia org jugak yg terhegeh hegeh lagu tu...

Anonymous said...

Ni kisah lama..ingat tak pru dulu.. siap nak buat perjanjian kat jakarta..dah siap karang surat.. dia dah sign..najib je belum.. najib tak mau sign..najib tak mau ada apa apa pun perjanjian.. org tu berangan tak abis..yakin bebenor dah jd pm..last last dio yg masuk jail sg buluh...he3...

Anonymous said...

Ulamak2 ramai yg Allah dah ambil..tapi si haprak2 gila kuasa Allah bagi peluang perbaiki diri itu pun masih lalai...

Anonymous said...

Spina perancis mana...hehe
Tin kosong jugak kah..haha

ted manoff said...

Nek merepek apa nii..gegar vaganza ahad baru stat nek kihkih...PrOoTt....arghh lega baq hang🐽🐷🐷🐷

Anonymous said...

Baru aje sari dua ngaku nak KETUAI BEERSHIT, tiba2,
Org tua tu DAH BUAT U-TURN dah.
Baru aje buat rayuan melalui video Youtube dan radio Bangsar Utama,
suruh semua rakyat Malaysia turun jalanan join Beershit
(trmsk anjing, lembu, babi, kacang merah, macai2 belaan)
satu rukun WAJIB dlm pakatan pembangang di Malaysia.

19 Nov Sabtu, dia cakap ada temujanji kat overseas tau,
ye lah mana tau pegi mintak doa dgn Soros bagi Beershit berjaya,
atau mintak tolong DOJ keluar saman lagi?

Atau dia dah tau akan ada pertumpahan darah ke nanti?
Sbb tu cepat2 bagi alasan utk menyorok,
tapi bagi arahan dari bawah-tanah.
Ye .. mcm kes Memali.
Mungkinkah suma ni akan berlaku, berulang kembali?

cucu nek tempoyak said...

Ketua Wanita MCA Datuk Heng Seai Kie berkata adalah melucukan melihat Ketua Umno Bahagian Sungai Besar Datuk Seri Jamal Md Yunos cedera semasa pergelutan pada Ahad lalu.
Katanya, Jamal sering-kali menyokong keganasan terhadap lawannya dan akhirnya mendapat pembalasan.
"Adalah lucu melihat seseorang seperti Jamal, yang mahu 'berperang dan pertumpahan darah' sepanjang masa, akhirnya ditumbuk di hidung.
"Kami hanya boleh kata, padan muka dia,” kata Heng dalam satu kenyataan media hari ini.
Menurutnya, polis juga perlu mengambil ancaman Jamal untuk ‘mencincang’ penyerangnya secara serius kerana ini mungkin mendorong penyokongnya untuk bertindak lebih ganas lagi.
Sebagai pemimpin Umno, kata Heng, Jamal mencabuli semangat BN yang menyokong keamanan, keharmonian dan perpaduan.
"Beliau bertindak seperti pembangkang atau kumpulan pro-pembangkang yang tidak melakukan sesuatu yang konstruktif tetapi sebaliknya mewujudkan huru-hara serta menjejaskan imej BN dan negara," katanya.
Heng berkata daripada membantu, Jamal menarik perhatian dan mewujudkan simpati orang ramai terhadap "wanita yang tidak berdaya" seperti Pengerusi BERSIH Maria Chin Abdullah dan Ketua Wanita PKR Zuraida Kamaruddin.
"Wanita MCA ingin menggesa Jamal berhenti menakutkan orang ramai, terutamanya wanita.
“Cukuplah dengan persembahan 'kejantanannya yang angkuh' dan sudah tiba masanya untuk dia belajar," kata Heng.
Ahad lalu, Jamal dan gerakan Baju Merah mengekori mengikuti Zuraida dan penyokongnya di Ampang ketika mereka mempromosikan perhimpunan BERSIH5.

celahgelegar at 9:28 PM

Anonymous said...

Aikkk penyokong bersih beryondak ganas MENTERBALIKKAN KERETA PERONDA polis n memukul wartawan di bolehkan plak??

ADIL ker bgitu???

Anonymous said...

AHLI2 Angkatan TOYOL MUDA KEADILAN (ATMK) akan dkerah menghadiri perhmpunan BERSIH5 dan MERAH V2 untuk menjadi PEMISAH BENTENG diantara kdua2 pnyokong merah dan kuning.

Ahli2 TOYOL MUDA skan dbekalkn sbtg COTA utk meleraikn / mmukul jika ad pnyokong2 merah/kuning yg brtindak GANAS.


sumber berite dpetik dri FB
Datuk adam DISNEYLAND

Anonymous said...

Ahli2 TOYOL MUDA diarah pukul penternak VIRUS BIOLA
Yg takut cina...

Sumber#twitter Pemuda Pengecut..he3

ziean said...

Jum pi masjid

Anonymous said...

PI MAMPOS lu si TERORIS HOMO JIJIK cucu nek tempoy**KEPALA BUTOH PENYAMAQ si PENJAJAH PARASIT ZioNAZI DAPJUBOQ BABI - TAK pula lu TERLOLONG psl. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZioNAZI BerSHIT DAPJUBOQ BABI/PembangKANGKANG MENGEMIS berBILLION RASUAH dr. Soros-ISrael/MOSSAD-CIA aaahhh??!!

OI si TERORIS2 HOMO si GILA BABI HOMO/RASIS DAPJUBOQ BABI , lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-chin GILA BABI BETINA SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/ BABIga SUNDAL KURAP!!

TAK ke KELAKAQnya ni - mcmlah US tu KETUA POLIS Dunia sedgkan hampir kesemua rejim2 US, yg. sudah diKUASAI ZIONIS/IS(IS)rael (lihat di - http://www.whale.to/b/bollyn.html , How Mossad Controls Our Political Parties, by Christopher Bollyn, 25 October 2008) adalah si PEMBUNUH/PEROGOL/PEROMPAK umat Islam-no 2; selepas rejim TERORIS KANIBAL IS(IS)rael! Lihat shjlah Dunia ISLAM yg. amat KAYA MINYAK-GAS yg. habis diROMPAK dlm GENOSID2 di Iraq/Syria/Libya/Afghanistan/Palestin/Mali/Somalia dsbnya, oleh si PARASIT/PENJAJAH/LANUN/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROMPAK/PEROGOL/PERASUAH US-Barat/NATO/ZIONIS-IS(IS)rael tu – di bawah UNDG2/DEMOKRASI/HAK ASASI Barat/ZIONISPENIPU HARAM JADAH!

Lihat di -
http://landdestroyer.blogspot.my/2015/08/us-vs-china-us-mobs-seek-to-overthrow.html:

US vs China: US-Backed Mobs Seek to Overthrow Malaysian Government

August 24, 2015 (Tony Cartalucci - LD) - Malaysia's "Berish" movement - an umbrella organization for various opposition groups opposed to the current government of Prime Minister Najib Razak - plans its fourth street demonstration in 8 years to unfold at the end of August.

While Bersih's alleged goal is "clean and fair elections," it is openly led by the government's opposition headed by the now imprisoned US-proxy Anwar Ibrahim and a myriad of US-funded and directed nongovernmental organizations (NGOs). The US State Department, through its US National Endowment for Democracy (NED) and its subsidiary the National Democratic Institute (NDI), along with convicted financial criminal George Soros' Open Society Institute (OSI), have funded both Bersih directly, and many of the NGOs that constitute Bersih's core leadership.

Several NGOs currenlty openly funded by the US NED - i.e. Islamic Renaissance Front and Lawyers for Liberty - can be found also listed on Bersih's current "endorsees" list.

Despite years of immense US-funding, Bersih has recently pleaded for donations and now claims they've received over a half million Ringgit (over 100,000 USD). More recent reports claim the amount could be as high as 1.2 million Ringgit.

And while they claim they seek simply to reform Malaysian politics, Bersih's new leader, Maria Chin Abdullah openly admitted their goal for "Bersih 4.0" is to call for the resignation of Malaysia's current government. In a Facebook post she claimed:

"Reforms - we will continue to demand and this time Yes it's a tall order to ask the PM to resign but if we dont try we will never push the boundaries for clean & fair elections."

Apparently by "clean & fair elections," Bersih's leadership means elections in which their opponents have been undermined and otherwise eliminated, and in which they can take power - or in other words, another textbook case of US-backed regime change…..

Jadi, PI MAMPOS lu LAHAP TAIK & JILAT LENDIR HANYIR JUBOQ2 BABI KURAP si TERORIS PENJAJAH ZIONIS DAPJUBOQ BABI KURAP lu tu!

Anonymous said...

TAK dak MARUAH lansung si DIKTATOR PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PENYAMAQ/PENYANGAK/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey anak BERANAK KEPARAT berIJAZAH JAMBAN ni!

GERAM betul aku tengok VIDEO ni - terutamanya POLIS2 yg. seolah dgn. MELAYU/GM aja BERANI hang nak KASARI/GARI/TANGKAP memanjang! Dan lihat si PENDATANG2 KAFIR HARBI MCAnjing CELAKA JUBOQ BABI yg. boleh pula BERSORAK gembira bila YAB DS Jamal Yunos diCEDERAkan! PUKI berNANAH lu si Wanita PELACUR2 MCAnjing KURAP! Dahlah parti PENJAJAH PARASIT “LOSER“; lepas tu MCAnjing KEPALA BUTOH ni ingat depa TUAN kita, bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu serta UMN*! Lihat mediaKEPALA BUTOH DAPJUBOQ BABI ni! Di - http://darisungaiderhaka.blogspot.dcom/2016/11/wanita-mca-anggap-kejadian-hidung-jamal.html , Wanita MCA Anggap Kejadian Hidung Jamal Berdarah Melucukan, November 16, 2016!

Dan lihat juga keANGKUHAN si JANTAN2 GIGOLO KITOL HOMO JUBOQ BABI PKRHOMO ni yg. nak cuba HAPUSkan GM sampai nak BENTANGkan di Parlimen – makin naik muka si ANJING2 KURAP Islam/Melayu HOMO KITOL si PENJILAT2 juboq babi puak TERORIS PENJAJAH KAFIR HARBI ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/SOROS-IS(IS)rael-MOSSAD! Lihat satu lagi mediaKEPALA BUTOH puak DAPJUBOQ BABI ni! Di - http://www.sinarharian.com.my/nasional/pkr-fail-usul-bahas-mengenai-provokasi-baju-merah-1.586065 , PKR fail usul bahas mengenai provokasi Baju Merah, SALWANI MD ZAIN, 15 November 2016

Yg. puak TERORIS PENJAJAH PARASIT BerSHIT DAPJUBOQ BAB-KULI Soros/MOSSAD-ISrael/CIA - bukan main TAKUT lagi POLIS/KDN nak TANGKAP! HARAM KEJADAH betul!

KDN/PDRM - SIASAT habis2an SIAPA yg. TUMBOK dan MENCEDERAkan mcm. BABI SONDOL YAB DS Jamal Yunos terCINTA kami?!! Siapa pula yg. BAJU2 HITAM tu?! Dan SEKOQ polis berUNIFORM tu yg. asyik TOLAK GM mcm. SAMSENG dgn. begitu GANAS; BANGSA apa dia ni?! Kalau dgn. puak BerSHIT; TAK dak lansung PERANGAI BUAS mcm. ni oleh POLIS; bahkan terSENGIH2 pun ada!

Dan kenapa asyik TANGKAP aktivis2 GM kami ni?! Maka, ZAH*D - lu JANGAN ingat lu akan jadi PM mahupun PRES. UMN* - BANGSAT lu dan DRAMA amat JIJIK lu dgn. TUAN AnwaqHOMO-PKRHOMO/BerSHIT-DAPJUBOQ BABI lu selama ni! Lu telah MENIPU bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu BULAT2!

Lihat di http://gerakan-anti-pkr-new.blogspot.com/2016/11/video-jamal-kena-tumbuk-berdarah-idung.html :

VIDEO JAMAL KENA TUMBUK BERDARAH IDUNG.. SAKSIKAN.

Monday, 14 November 2016
(Nek Tempoyak)

NOTA: YAB DS Jamal Yunos mesti berjumpa DOKTOR utk. memPASTIkan tiada PENDARAHAN DALAMAN dan mesti PASTIkan ada PENGAWAL2 setiap masa mulai skrg. kerana NYAWA beliau skrg. nampaknya sedg. diANCAM oleh puak TERORIS PENJAJAH PARASIT ZIONIS BerSHIT DAPJUBOQ BABI dan KULI2-DALANG DUA MUKA depa!

Dan mana juga suara2 PU utk. MENGECAM habis2an JENAYAH nak MEMBUNUH YAB DS Jamal Yunos ni?! JANGAN jadi PENGECUT DAYUS oi!

Juga ADUAN2 aku mengenai SALAH LAKU POLIS - satu pun TAK pernah diambil TINDAKAN; walau aku dah berkali MENGADU kat Suruhanjaya Integriti BANGANG tu!

Tengok juga hari tu, PENGARAH IMIGRESYEN cakap nak DEDAHkan nama2 MAJIKAN di akhir bulan OKTOBER, yg. HARTA depa diSITA kerana mengGAJI PATI2?! MANA -MANA???!!!!!! Ingat kami RAKYAT ni BANGANGkah?!!

Maka, KD* ni mesti diBERSIHhan HABIS2an - seolah dah jadi pusat YAKUZA/MAFIA PKRHOMO/BerSHIT DAPJUBOQ BABI HARAM JADAH!

Anonymous said...

Atok lanun dh tua bangka masih xcerdik-cerdik lgi...citer ahli bunga dh berjuta-juta lemon campur ahli perkasa yg diperkosa lagi...masih mengharap rakyat turun bershit 5...yg pasti cinapek dap tidak akan turun begitu juga pas....mat2 bunga pun mcm tersentut telur diburukan lgi skendal pkr..udah2le tok balik main ngan ayam serama atok ooi.....

SUHARLI MASROP said...

Ramai sokong????? Rasanya bulan dah lepas dah... hehehehe... kenapa tak umum berapa keahlian skrg? Krit..krit..krit..krit...

SUHARLI MASROP said...

Ramai sokong????? Rasanya bulan dah lepas dah... hehehehe... kenapa tak umum berapa keahlian skrg? Krit..krit..krit..krit...

Anonymous said...

Merah duduk diam2... kuning boleh tenggelam sendiri tanpa merah dan hijau.

Anonymous said...

Dulu medey seorg yg berwibawa tapi sekarang yg hanya ada dlm diri medey adalah jeng jeng jennnggg :

Otak taik
Hati taik
Jiwa taik
Semangat taik
Aura taik
Dia suka lempar taik sembunyi tangan
Heh heh heh heh heh..

Anonymous said...

19 NOV NANTI AKU PUN AKAN TURUN. PAKAI BAJU MERAH LA......

Anonymous said...

ini bukan buat rayuan, tapi tabur DEDAK kuning. Hangpa nak pi bagus, hangpa tak pi maknanya hangpa sokong umno. aku nak makan angin ke luar negara, DEDAK dah aku tabur, jangan tak kutip pulak... mahal tu, lim kit siang pun lahap makan DEDAK aku bagi...

Anonymous said...

Mmg tak adil..nampak sgt..
melayu2 d msia mmg bodoh benak...dah jadi melayu harbi sbb bercampor dgn komunis cina harbi ni la padahnya..so stupid...

Anonymous said...

Haah dap naik..kau akan d penjarakan atas bot ke pulau jerjak gang dgn ikan yu

Anonymous said...

Den tak pegi tapi den totap pakai blouse merah sabt nih...

Anonymous said...

Saya suka baca blog RPK..Malaysia Today...ada sorang yang rajin beri pendapat kat blog tu...Semangol lily..dia komen..baju merah...turun...tu namanya JIHAD..baju kuning turun tu..Jahat....caya lah...so..baju merah...kamu turun tu JIHAD sbb kamu...pertahankan negara..tapi.. baju kuning.. Kamu turun tu jahat sebb..kamu nak hancurkan negara...klau...mati umpama mati katak...terus maduk neraka...kesian

Anonymous said...

aku kesian tgk macai madey..
tabur dedak sakan..patuk ke tanah non stop, alih2 biawak tua tu lari ke luar negara.. macai nk ckp apa esok? mau pulak hujan.. malu weiee.. Nuar mesti menympah sakan dlm Sungai Bulun In.. Madey mmg sial lah..dhle dlu sabotaj aku.. skg sabotaj masa depan anak bini dan anak2 ikan akuuuu....

macai.. esok kalo madey biawak tak turun.. gi lombong Mines kt area istana hinggap Madey tu..korang TERJUN LOMBONGLAHHH! kah..kah..kah..kah

Anonymous said...

Madey gi sweden tk saje2 tu..dgr citer ada 'pertemuan' penting dgn penyangak dunia.. yg dikagumi madey sejak dlu.. sbb itu tiba2 Bank Negara arahkan Ringgit tidak boleh diniagakan di luar persisir.. ada jaminan bertulis dr pemilik dana bon baru boleh amik ringgit diniaga..

Bank negara rasanya dah HIDU syaitan tua ini nk buat sesuatu yg sgt dahsyat utk menyambung 'memontum' kejatuhan nilai Ringgit sejak spekulasi Trump menang!

hati2lah kita.. musuh yg amt dhsyat ini bkn nak jahanamkan Najib lagi..tp negara dan rakyat akan menderita!

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates