October 14, 2016

2 Penganjur BERSIH 5 Biadab Dengan Presiden PAN


Betapa beraninya penganjur BERSIH 5 membuat gurauan dengan memanggil Presiden Parti PAN dan Bakal Perdana Menteri Ke 9 dengan panggilan "Mad Sabu". Walaupun Mohammed Sabu atau panggilan pendeknya adalah Mat Sabu, pernah membaling mikrofon sewaktu berceramah, amat tidak sesuai memanggilnya dengan panggilan gila (mad). Nampak sangat Mat Sabu sekadar menjadi pencacai DAP, beliau tidak sedikitpun mendapat penghormatan daripada parti DAP dan penganjur BERSIH. Kesian Bang Mat.

2 comments:

Anonymous said...

'MAD SABU' tu kira OK pada abg Mat. Kira ok tu ... ada makna tu ... mungkin dia akan berlakon 'gila2' spt baling mic ke atau tanggal seluar ke baling baju ke .. apa2lah yg dia rasa patut buat masa tu .. utk tarik crowd. Abg Mat kan ke famous apa, sampai terkenal ke Planet of the Apes ..

Anonymous said...

mana manusia dalam BERSHIT tu hormatkan orang pun. Mansor yang beri gelaran tokong pada guan eng di tulis nama Dato Mansor, si sembab pula hanya tulis Muhyidin Yassin je...

Bakal PM pakatan pembangkang, nama hanya layak duduk no. 4 je. Kalau waktu nuar peliwat ada dulu, nama dia pasti yang teratas...

Eh, diorang terlupa nak letak nama pengerusi parti bunga??? Haha, itu lagi kesian.... dah tua, nak berceramah pun dah tak larat gamaknya....

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates