October 15, 2016

9 Kebakaran Di Komtar, Ada Orang Bakar Fail Ka?

Satu lagi Feng Shui yang tidak baik buat Ketua Menteri Pulau Pinang, Joseph Lim Guan Eng apabila bangunan Kerajaan Rejim DAP Pulau Pinang terbakar. Tidak dapat dipastikan sama ada fail-fail yang berkaitan dengan rasuah banglo bawah harga pasaran tanpa kolam renang turut terbakar dalam kejadian berkenaan.

Apa yang pasti minions pembangkang pasti akan menuduh ini sebagai konspirasi Kerajaan Barisan Nasional. Kesimpulannya, Najib Razak juga yang salah.

9 comments:

Anonymous said...

Cmne LGE nk taip surat opis dah TERBAKAR???

Opppssss PINDAH kt rumah bnglo ler plak wat keje opis..

Kihkihkih..

Anonymous said...

Yg terbakar tu extension dri bangunan asal....samaada mendapat
kelulusan atau tidak.....

Anonymous said...

ni la bahananya bila bangunan takde kolam renang. Banglo kalau takde kolam renang boleh dapat murah juta-juta.... so badfengshui...!!!

Anonymous said...

Macam baca urtv mangga plak..

Baiklah... aku tengok fb amran fans.. rupanye ramai melayu muda2 yg benci perangai tungkoi jamal... aku ingatkan orang muda yg menang 16-0 u aritu ramai la yg menyokong tongkoi.. tapi tak jugak.. silap la aku punye pikiran...

Yg viral terajang orang aritu tu pun besepah yg berpandangan negatif kpd spender merah... yg dtg pulak samada dah tua bangka atau mat rempit ... kesian... usaha la elok2 ... buat gotong royong ka... bersih kubor ka.. bersihkan flat korang ka...

Ada jugak la faedah nye spender merah oi... jgn buat orang benci..

Anonymous said...

satu lagi 'FENG SHUI' VERY2 BAD CM tokong lim guang engok!

Anonymous said...

Woii Chaii lendir kuning..3.08 bongok.. sapa yg ditolak org muda dan rakyat skrg ni?
sampai terhegeh2 kena buat roadshow.. mcm lelong barang xlaku..?? kah..kah..

bace la sini..


http://sejarahmelayu.blogspot.my/2016/10/guan-eng-malu-besar-jelajah-bersih-5.html

Anonymous said...

Ko tau tendang org, yg pijak GAMBO HADI tu ko buat bodoh je caiii..

Bersih TOLOL kalau tolong angkut air d slngor lg bagus..

Anonymous said...

Orang muda tolak baju merah biar betul bro...atau blog tu jer nak sedapkan hati...takpelah...apa pun...tahniah kepada mahasiswa pro...aspirasi kerana menang besar dalam pilihanraya. University baru baru ni....mereka tu tak mewakili orang muda mereka tu mewakili Suara orang tua klau ikut kata anon 3.08 pm tu...takpelah...biarlah...si luncai terjun dengan labu labunya...biarkan biarkan biarkan...dan lgi satu budak U sibuk study nak score first degree bukan mcm budak adam adli dan anis sapa ntah...muka budak tak lepas...spesis mcm Anwar dan Hishamuddin Rais...yang ikut baju merah bukan takat orang muda jer ooi...tapi tulah malas ckp banyak2 nanti tengok sendirilah...

Ted Manoff said...

Yang pro-aspirasi kerajaan patut bagi bonus 1000 ringgit. Yang pro-pembangkang bagi bonus 5 ringgit dah le

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates