March 10, 2015

11 MP Pembangkang Cukur Rambut Depan Parlimen Tanda Solidariti Kepada Banduan LiwatAhli Parlimen pembangkang buat hal lagi. Rakyat memilih mereka agar mereka dapat menjalankan amanah dan tanggungjawab membawa suara Rakyat ke Parlimen. Sebaliknya mereka bersikap kebudak-budakan dengan mengadakan demonstrasi di hadapan Parlimen membantah pemenjaraan banduan liwat, Anwar Ibrahim.

Kelihatan dua tiga orang lembu memulakan acara membayar nazar dengan mencukur rambut, mungkin tanda solidariti menyokong banduan liwat untuk meliwat. Mereka adalah Ahli Parlimen Kota Kinabalu Wong Sze Phin @ Jimmy, Ahli Parlimen Pasir Putih, Datuk Dr Nik Maizan Nik Mohamad dan ADUN Machang Bubuk Lee Kai Loon. Apalah agaknya yang cuba Ahli Parlimen pembangkang ini hendak sampaikan. Adakah banduan liwat akan dibebaskan dengan cara ini?

11 comments:

Anonymous said...

Jangan lupa sapu rambut yang dipotong tu. Jangan nak suruh cleaner Parlimen pulak

Anonymous said...

Tu bukan lembu tapi Bab*...

zy

zgmail said...

solidariti menyokong peliwat tegar oleh ahlul2 parlimen

booyah said...

bulu kote tak cukuq ka?

Anonymous said...

Bayaran lebih mahal dari bayar cukur rambut..yg 1 lembu tu terrlebih kenyang oleh cina bab* tu.

AS

Anonymous said...

ini lah quality pemimpin yg kita ada yg di pilih raayat sepatutnya,lebih berilmiah menyampaikan hujah2 dan pandangan bernas untuk kepentingan semua pihak ,sebagai check and balance kepada setiap tindakan kerajaan,bukan membuat perkara2 yang lebih kepada populariti,yang menampakan kecetekan pemikiran dan tindakan

Anonymous said...

DORANG NI BODOH KE APA ? DORANG NI AHLI PARLIMEN. RUANG UNTUK MEREKA BERCAKAP TERBENTANG LUAS DLM PARLIMEN TU.DLM TIGA ORANG TU ADA PULAK SORANG MELAYU. SUNGGUH MEMALUKAN. CUMA DI MALAYSIA ADA MP BERTARAF LONGKANG.

Anonymous said...

Negara tidak bebas di bawah TPPA, kata Dr Mahathir
PETALING JAYA: Blogger dan ahli UMNO, Shahbudin Husin mendakwa perjumpaan dengan kesemua 154 Ketua UMNO Bahagian bersama Najib Razak semalam menunjukkan Perdana Menteri sudah dalam keadaan goyang.
“Kalau dia tidak goyang bermakna Najib tidak perlukan sokongan terbuka. Dia (Najib) boleh buat macam biasa. Saya memang berpandangan bila ada usaha buat sokongan terbuka kepada Perdana Menteri, maknanya Najib dalam keadaan goyang.
“Najib sendiri yang membenarkan pertemuan itu, maka Najib sendiri sudah berasa bimbang,” katanya kepada Free Malaysia Today selepas menghadiri program Dialog Politik dan Perpaduan.

KAH KAH KAH
woit
jumlah semua 192
kenapa hanya 154
yang datang

mana 37 yang lain
apakah mereka
sedang menyusun
untuk terajang najib
kah kah kah

Anonymous said...

Lu mau lim kit siang ganti najib ka ? Pergi sekolah dulu baru mari sini ek.

Anonymous said...

anjing tua gila menyamar anon.....tak berambos keluar negara lagi ke. komen ada bau taik la.....

Anonymous said...

Kenapa ia-ia sangat nak suruh Najib berhenti.

Ini semua propa Raja Liwat dengan Kit Siang.

Rakyat jelata lebih ramai yang sukakan Najib dari Raja Liwat.

Puak pembangkang boleh sodom fakta dalam blog mereka namun rakyat sudah dapat menilai apa itu jenayah liwat dan perjuangan.

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates