May 11, 2013

9 Ini Bukti Video @AnwarIbrahim Akan Berundur Dari Poitik Malaysia Jika Gagal Tawan Putrajaya - Sekarang?


Ini video Anwar Ibrahim, yang dirakamkan oleh portal media Selangorku. Video ini jelas menunjukkan bahawa Anwar Ibrahim akan berundur dari politik Malaysia sekiranya beliau gagal menawan Putrajaya. Video ini mengesahkan beliau akan kembali ke Universiti menjadi Professor (CTS tidak tahu pula Ijazah Am Kelas Ketiga Bahasa boleh diangkat menjadi Professor?) dan menjalankan kerja-kerja amal. Itu dulu, sewaktu video berkenaan dirakam pada 17/08/2012. Hari ini, 11/05/2013, setelah beberapa hari keputusan PRU13 keluar, adakah beliau mengotakan janji beliau?


Niat untuk bersara bukannya direka atau dibuat oleh pihak lain tetapi oleh Anwar Ibrahim sendiri. 04/072012, Anwar Ibrahim menyatakan demikian dalam blognya sendiri seperti di atas. 07/05/2013, Anwar Ibrahim berkata beliau tidak akan bersara dan tidak jadi bekerja sebagai tenaga pengajar. Ini satu lagi bukti, Anwar Ibrahim menipu dirinya sendiri. Ini bukti Anwar Ibrahim sekali lagi menipu kepada rakyat. Penipuan pertama Anwar Ibrahim selepas PRU13. Lihatlah nanti apa akan berlaku di Kelantan, Selangor dan Pulau Pinang, sejauh mana janji janji yang ditaburkan akan dipenuhi?

May 10, 2013

17 Hati-Hati Dengan Helah Peniaga Bangsa Tertentu Yang Menaikkan Harga Barang Dan Menyalahkan Kerajaan


CTS mendapati sudah menjadi kecederungan pihak-pihak tertentu cuba untuk menyalahkan Kerajaan akibat kenaikan harga barangan. CTS telah mendapati provokasi ini telah dilakukan dengan meluas oleh cybertroopers Pakatan Haram di laman-laman sosial, untuk menunjukkan inilah "hadiah" yang Rakyat Malaysia harus tanggung dengan memilih Barisan Nasional menerajui Kerajaan Persekutuan.

CTS mengambil contoh satu barangan kawalan iaitu gula yang dinaikkan sesuka hati oleh satu kedai milik satu bangsa tertentu yang prejudis di dalam PRU13 yang lepas. CTS tidak boleh sebut bangsa di sini kerana apabila CTS sebagai orang Melayu Islam sebut bangsa, pasti akan dicop rasis!!! Namun, semua orang maklum mengenai pemilik kedai berkenaan bukan? Untuk lebih lanjut, sila rujuk harga kawalan di laman web KPDNKK, di sini.

Mengapakah ada cubaan untuk menaikkan harga barangan terutamanya barangan kawalan? Apakah ini satu bentuk manupulasi atau cubaan untuk menyalahkan Kerajaan Barisan Nasional? Baru-baru ini pihak pembangkang cuba memanupulasi kononnya harga setong gas telah dinaikkan dari RM28 kepada RM30. Benarkah harga gas telah naik?Sebenarnya ini bukan kenaikan harga gas, sebaliknya kenaikan RM3 adalah caj yang dikenakan oleh peniaga untuk mengurangkan kos operasi mereka. Ini tidak boleh dihalang oleh Kerajaan. Lagipun fakta di atas adalah salah. Harga bagi tong gas 14kg adalah RM26.90 dan bukan RM28 seperti yang didakwa. Sila rujuk "Gas Petronas Home Delivery (GPHD) di talian 1-300-888-427.

Akhir sekali, berikut adalah jawapan daripada Perbendaharaan Malaysia yang kononnya Kerajaan telah mengenakan cukai "Good & Services Tax (GST)". Baca penerangan di bawah dengan teliti dan faham. Kalau tak faham, minta tolong print posting ini, rebus dan minum sehari dua kali.

18 Laporan @PDRMsia Telah Dibuat Ke Atas Guru SRK Seksyen 19, Shah Alam Kerana Berpolitik Di Kelas

Lanjutan daripada posting CTS sebelum ini, CTS telah menerima e-mail yang mendesak CTS menyiarkan laporan Polis ke atas tuduhan ke atas seorang guru di Sekolah Rendah Kebangsaan Seksyen 19, Shah Alam yang dikatakan mendenda pelajar-pelajar yang memilih Barisan Nasional apabila diberi pilihan sama ada memilih Barisan Nasional atau Pakatan Haram. CTS siarkan Laporan Polis seorang bapa yang anaknya terlibat di dalam kejadian yang amat memalukan bagi warga pendidik untuk sama-sama kita renungkan.

45 Guru Seksyen 19, Shah Alam Mula Berpolitik Di Sekolah - Murid Pilih BN Didenda!


CTS telah menerima mesej Whatsapp daripada jiran CTS yang kebetulan tinggal selang beberapa biji rumah. Ternyata mesej yang disampaikan amat mengejutkan. CTS tidak sangka politik Rakyat Selangor telah sampai ke peringkat ekstream. Apabila guru berpolitik di sekolah dan murid didenda berdiri atas kerusi apabila menjawab sebagai menyokong BN, ini sudah lebih.

CTS berharap Pejabat Pegawai Daerah (PPD) akan mengambil tindakan yang sewajarnya ke atas guru berkenaan. Kami tak akan berdiam diri selagi kes ini tidak selesai! Baca mesej dari jiran saya di bawah:
Salam tuan,

Hari ini ada satu Penolong Kanan sekolah anak saya cakap pasal politik dlm kelas anak. Sapa yg sokong BN berdiri atas kerusi. Anak saya dan 17 org lagi murid2 pun berdiri atas kerusi dan disoal kenapa pilih BN. Anak saya jawab sebab Dato Nawawi dan cikgu tersebut mencebik dan suruh duduk.

Cikgu tersebut juga menulis di papan hitam berkenaan manifesto BN dan PR. Beliau mengatakan PR bijak dan BN bodoh. Esok saya nak jumpa Pejabat Pegawai Daerah dan adukan perkara ini. Cikgu tersebut kurang ajar. Ini berlaku di Sekolah Rendah Kebangsaan Seksyen 19, Shah Alam, tengahari tadi. Nama guru Shamsuddin bin Majid, guru Ko-Kurikulum (koko) .

Hina sangatkah sokong BN, mohon dipanjangkan kepada pihak yg berkenaan. Guru seperti itu tak perlu ada di sekolah kerana bukan mahu mendidik tapi menghasut. Kerana beliau habis rosak nama sekolah dan perlu dibenteras. Saya rasa terhina.

Jamil Mohamad Isa
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

May 9, 2013

10 PR Munafik!!! Semalam Buat Perhimpunan Protes #Black505, Hari Ini Buat Majlis Kesyukuran PR Menang Di SelangorNampak tak betapa munafik dan pembohong gila puak-puak Pakatan Haram? Semalam kononnya mereka telah menghimpunkan berbillion orang di Stadium Kelana Jaya kerana tidak berpuas hati dengan keputusan PRU13 yang disifatkan tidak adil dan penuh dengan penipuan. Mereka berkumpul dengan memakai baju hitam di dalam perhimpunan yang dinamakan "Black 505". Pemimpin-pemimpin mereka bebas berucap dengan api kebencian, mengapikan berbillion juak-juak Pakatan Haram yang datang dengan ceramah penuh fitnah dan pembohongan.

Alih-alih Kerajaan Pakatan Haram Selangor malam ini telah mengadakan satu majlis yang dinamakan "Majlis Kesyukuran Semperna Kemenangan PR Selangor". Majlis ini diadakan di Dataran Kemerdekaan Shah Alam. Ada Ustaz PAS datang bagi tazkirah poilitik, ada makan-makan dan ada ceramah ucap terima kasih kerana mengundi Pakatan Haram dalam PRU13. Aikk!!! Semalam kata PRU13 tidak adil dan penuh penipuan dan memerlukan PRU semula diadakan, hari ini buat kenduri kesyukuran menyambut kemenangan di dalam PRU yang sama. 

Apa ni?!! PRU13 adil atau tidak? Adil apabila juak-juak PR menang dan tidak adil kalau juak-juak PR kalah? Kalau tidak adil kenapa awal-awal lagi Kerajaan Pakatan Haram Kelantan dan Pulau Pinang cepat-cepat angkat sumpah dan melantik Menteri Besar dan Ketua Menteri. Kalau tidak adil dan penuh penipuan, kenduri kesyukuran di atas untuk apa sebenarnya? Rakyat Malaysia ni bodoh sangatkah tak nampak semua ini?

8 Vinodh Elamkovam - "Bangla" Yang Digunakan Oleh BN Untuk Mengundi Di PRU13 TerangganuBaca cetusan hati anak muda ini, Vinodh Elamkovan, Anak Malaysia, pelajar Universiti Malaysia Terangganu (2009-2013) yang ditahan oleh fanatik-fanatik Pakatan Haram dari menjalankan kewajipan sebagai warganegara Malaysia untuk mengundi di Kuala Terangganu. Berita penahanan mereka dan dihalang dari mengundi mendapat tempat di The New Straits Times, di sini. Boleh saya tahu komen dari juak-juak Pakatan Haram?

May 8, 2013

32 Mari Lihat Video Munafik DAP Yang Kononnya Memperjuangkan Islam - @imfawziaariff Juga Panggil @PDRMsia Anjing!!!


Lihatlah video di atas. Bagaimana mudahnya pelakon DAP berlakon dengan baik untuk menipu orang-orang Melayu Islam. Lihat pelakon di atas. Namanya Fawzia Ariff. Fawzia ini adalah anak kepada Allahyarham Munshi Ariff yang dikatakan terlibat di dalam kes Bank Bumiputera Malaysia Berhad suatu ketika dulu. Nama ibunya Dato Zubaidah Ariff. Keluarga mereka dikatakan mendapat kekayaan ketika berada di dalam UMNO.

Semasa berlakon dalam promo DAP di atas, beliau bertudung litup sehingga menutup dagu. Teramat alimnya. Nak lihat rupa sebenar agen DAP ini, lihatlah dua gambar di bawah. Rambut berwarna-warni. Jangan tertipu dengan mainan agen DAP ini. Gambar kedua dari bawah adalah sewaktu PRU13 yang lepas dan bukannya gambar lama. Beliau bergambar bersama Nurul Izzah sewaktu kempen di Bangsar. Rupa sudah seperti nyonya tua.

Nampak tak bagaimana DAP menipu Melayu. Nampak tak? Ingin mengenal lebih lanjut agen DAP ini, ikuti laman sosial Twitter beliau di @imfawziaariff. Dalam Twitter beliau juga, beliau memanggil Polis sebagai ANJING!!! Lihat "printscreen" di bawah.
25 Buat Menteri Pelajaran Yang Baru - Renungkanlah Keluhan Warga Pendidik

CTS telah menerima e-mail di bawah, rasanya dari warga pendidik. Sebelum CTS siarkan posting ini CTS telah mendapat pengesahan daripada beberapa rakan CTS yang bekerja sebagai guru. CTS harapkan Menteri Pelajaran baru yang bakal mengangkat sumpah dalam masa terdekat dapat melihat permasalahan di bawah dan mendengar keluhan dari warga pendidik anak bangsa. Bersemperna Hari Guru yang akan tiba 16 Mei ini, apa kata kita renung keluhan warga pendidik. Rakyat Didahulukan, Warga Pendidik Diutamakan.
Datuk saya bekas Pegawai di PPD. Nenek saya pula bekas guru besar. Begitu juga bapa saya, bekas guru besar. Ibu saya bekas guru. Adik saya serta adik ipar saya juga guru dan masih lagi sedang berkhidmat. Saya sendiri berkhidmat dengan sebuah IPTS yang menyediakan kursus-kursus serta program-program Ijazah dan Diploma untuk guru-guru. Maka saya banyak sekali berinteraksi dengan ramai guru-guru di seluruh tanah air kita ini.
Semakin lama, semakin saya merasa musykil melihat evolusi profesion guru ini. Mana tak musykil. Semakin lama, guru-guru di tanah air kita ni semakin dibebani dengan tugas-tugas lain selain daripada tugas utama mereka yakni mengajar dan mendidik pelajar-pelajar. Dan menjelang sekarang ini, saya merasakan hal ini sudah sampai di tahap mengarut. Ya, tahap mengarut dan tidak masuk akal. Berikut ialah tugas-tugas guru masakini:
Guru-guru perlu menghadap komputer berjam-jam lamanya untuk memasukkan pelbagai jenis data dalam pelbagai jenis perisian komputer seperti SAPS, SMM, APDM, SSDM, SSDM-A, SPPPBS, NILAM, ESPLG, e-Dat, e-Operasi, Hrmis, e-Perolehan, dan lain-lain lagi. Memasukkan segala maklumat pelajar juga di bawah tanggungjawab guru-guru. Malahan guru-guru juga telah menjadi pegawai kesihatan di sekolah. Guru-guru jugalah yang menimbang berat pelajar dan mengira BMI untuk setiap pelajar, menganalisis dan merekodkannya pada setiap bulan.
Dengan adanya sistem PBS (Pentaksiran Berasaskan Sekolah) pula, beban tugas guru semakin bertambah. Kekurangan masa dan kelemahan sistem yang disediakan termasuklah masalah akses sistem PBS. Kerja-kerja PBS seperti membina instrument sendiri, meriso kertas, menanda, menyemak, menyusun dan memasukkan data ke dalam sistem di mana melibatkan 160 orang pelajar bagi setiap 216 soalan. Masalah paling besar ialah semasa ingin memasukkan 160 band pelajar ke dalam sistem. (160 X 216 = 34,560 data). Selepas dimasukkan dalam sistem, guru-guru terpaksa menggeledah fail untuk memasukkan latihan untuk semua pelajar. Jadi bayangkan berapa banyak data dan masa harus diambil untuk menyiapkannya?
Sistem sedia ada pula tidak mesra pengguna dan kerapkali menghadapi 'internal error'. Tak cukup dengan ini semua, guru2 juga perlu membuat pelbagai kerja2 perkeranian, kerja pemfailan, pengisian pelbagai jenis data, penandaan, pengisisan data dan penyusunan beratus latihan PBS, majlis dan aktiviti rasmi sekolah, kursus, mesyuarat, penandaan buku latihan, kelas tambahan dan bermacam bagai lagi. Di sekolah juga guru-guru berhempas pulas menyiapkan kerja-kerja ko-kurikulum, mengisi data, terlibat dalam AJK kecil untuk pelbagai jenis program, menjalankan kelas tambahan dan lain-lain lagi, di rumah juga kerja terpaksa disambung sampai ke pagi.
Ada nak tambah lagi? Ya, memang ada banyak lagi tugas-tugas yang saya tak larat nak masukkan di sini. Sehinggakan kalangan guru merasakan dengan pelbagai tugasan ini, bilakah masanya untuk guru-guru ini nak membuat persediaan untuk masuk mengajar dan menjadi pendidik yang efektif? Bukankah ini yang sepatutnya menjadi fokus utama para guru? Seelok-eloknya janganlah dibebankan guru-guru dengan tugas yang tiada kaitan dengan profesion perguruan. Yang mana tiada kaitan dengan guru-guru jangan ditugaskan kepada guru. Betulkah begini?
Kenalan-kenalan guru dari negara-negara maju seperti Singapora, Korea Selatan, Jepun, Jerman dan juga USA sendiri “tabik hormat” dengan kalangan guru-guru Malaysia melihatkan beban tugas yang ditanggung mereka. Segala tugas diletakkan di atas bahu seorang insan yang menggalas profesion guru di Malaysia. Tugas guru adalah mengajar dan mendidik anak-anak bangsa kita, bukannya banyak dihabiskan masa untuk menaip. Kerja-kerja menaip seeloknya diserahkan kepada kerani. Ataupun, kerajaan perlu mengambil lebih ramai kakitangan sokongan termasuklah mengambil kalangan graduan berjumlah berpuluh ribu yang masih menganggur di luar sana menggalas tugas sebagai pembantu guru. 
Hakikatnya, saya percaya semua orang lebih gemar jika guru-guru yang diambil untuk mendidik anak-anak bangsa kita adalah dinilai berdasarkan kebolehan mengajar, kreativiti, keinginan semula jadi ingin mengajar dan bukanlah meletakkan profesion guru sebagai pilihan kedua selepas masih tidak mendapat kerja melalui jurusan yang diambil. Ini baru cerita guru-guru di sekolah-sekolah seluruh tanah air kita. Bagaimana pula dengan pensyarah-pensyarah kolej serta universiti? Saya percaya, kisah yang lebih kurang sama juga dapat didengari?
Soalan cepumas: Apakah maknanya semua ini? Adakah hal ini disengajakan supaya mutu pendidikan kita kekal terkebelakang berbanding dengan negara-negara penjajah atau bekas penjajah kita? Adakah ini sengaja dibiarkan supaya sistem pendidikan kita terus-terusan menghasilkan pengikut-pengikut setia berbanding menghasilkan pemimpin-pemimpin? Semoga boleh direnung-renungkan.

6 Bukti Petugas DAP Menangkap Bangla Semasa PRU13 - Semua Ini Agenda BN!


Video ini terjadi di pusat mengundi Sekolah Kebangsaan Bukit Rimau, Shah Alam, Selangor semasa proses pengundian 05 May yang lepas. Seorang Rakyat Malaysia yang dituduh oleh pihak pihak tidak bertanggungjawab, dipercayai wakil petugas pemantau dari DAP mengatakan bahawa Rakyat Malaysia ini adalah warga Bangladesh dan dituduh bahawa ini semua agenda Barisan Nasional. 

Sendiri buat sendiri tanggung. Cukupkah peghinaan yang dibuat ke atas Rakyat Malaysia ini hanya melalui permohonan maaf? Video ini dirakam dengan menggunkan telefon Blackberry Curve oleh saksi kejadian yang berada di situ dan telah dimuatnaikkan ke laman Youtube, di sini.

24 Kempen Boikot Barangan FELDA - Ini Bukan Rasis Ke?


Lihat berapa ramai yang "Like" apabila kempen ini diusahakan di laman sosial Facebook. Lihat berapa ramai pula yang "Share" kempen ini. Baca betul-betul tujuan kempen di atas - "Lets boycott FELDA. This is UMNO's biggest warchest. Let do it. FELDA's money is feeding UMNO for the next election campaign." Ini bukan rasis ka? Kempen suruh boikot minyak masak milik usahawan Melayu. Sebelum ini kaum yang sama membuat kempen boikot Roti Gardenia yang dipunyai oleh usahawan Melayu, TS Mokhtar Al Bukhary.

Kita tahu kaum mana di belakang kempen ini. CTS tak boleh sebut nama kaum ini. Kalau orang Melayu sebut akan dipanggil rasis. Bukankah warga FELDA itu majoritinya berbangsa Melayu? Kalau hendak boikot minyak masak keluaran FELDA sudah tentu usahawan Melayu akan terjejas! Kita tahu mereka sudah kuasai ekonomi. Tapi, bukankah kuasa membeli terletak di tangan kita? Kenapa kita perlu membeli di kedai-kedai mereka?

May 7, 2013

12 Cubaan Menghasut Menyerang Balai Polis Dan Membunuh Pegawai Polis Dan SPR cc. @PDRMsia
Kalau ada blogger ditangkap kerana mengeluarkan kenyataan yang dikatakan rasis, mungkin beliau cuba mempertahankan maruah dan harga diri kaum dan Agamanya. Mungkin tidak ada niat untuk membuat huru hara di negara Malaysia yang tercinta. Namun apabila seseorang membuat posting di laman sosial Facebook menghasut orang ramai untuk menyerang balai Polis, menghapuskan pegawai Polis dan pegawai SPR, ini merupakan ancaman bunuh dan wajar diambil tindakan kerana  ini sudah amat keterlaluan. 

Apabila seseorang mengusahakan agar YDP Agong ditiadakan di Malaysia, ini menderhaka (treason) namanya dan boleh ditangkap serta didakwa. Apakah mereka ingin mewujudkan 'Negara Republik'? CTS berharap pihak Polis dapat menahan orang yang bertanggungjawab seberapa segera. 

Buat Perdana Menteri yang baru mengangkat sumpah hari ini, permintaan kecil dari Rakyat Marhaen CTS pinta. Lantiklah Menteri Kementerian Dalam Negeri (KDN) yang baru daripada seseorang yang tegas dan konsisten di dalam setiap arahannya. Cukup-cukuplah dengan Menteri Amaran. Di fikiran CTS, Datuk Seri Anifah Aman mampu memikul beban ini.

16 Wahai Pengundi Luar PR, Sudahkah Anda Mengambil Elaun Anda?


Kalau anda seorang pengundi luar untuk Pakatan Haram dalam PRU13 yang lepas, jangan malu dan jangan segan untuk mengambil habuan anda. Ramai yang telah mendapat habuan mereka. Dengan hanya bersumpah, "Wallahi, Wabillahi, Watallahi" akan mengundi Pakatan Haram, wang tunai antara RM200-RM500 akan menjadi duit kopi anda. 

Ini bukan rasuah, tapi sedekah. Bersumpah untuk terima sedekah. Halalan Toyyibba. CTS tak pastilah dalam Pakatan Haram ada konsep sumpah-sumpah ni, sebab Ketua Umum PGayR berpegang kepada amanat Ulama Besar, tak boleh bersumpah, katanya.

May 6, 2013

43 Kurang Ajar!!! Mari Lihat Foto Sekumpulan Kaum Cina Malaysia Terbalikkan Jalur GemilangIni gambar pelajar-pelajar Malaysia yang sedang belajar di Taiwan Global Technology. Gambar ini dikongsi oleh seorang Cina bernama Cheng Tee dan boleh dilihat di sini. DAPig baru memenangi 38 kerusi Parlimen dan beberapa kerusi Cina lagi di bawah parti PGayR, dan mereka sudah beraja di mata. Lihatlah sifat kurang ajar segelintir kaum Cina di Malaysia yang sudah berani berkumpul dan bergambar secara terbuka sambil terbalikkan Jalur Gemilang, bendera Malaysia yang kita sanjung tinggi. Kita dapat faham maksud tersirat mereka apabila mereka berkuasa kelak.

Apa lagi yang dapat kita simpulkan apabila Jalur Gemilang dihitamkan dan diterbalikkan. Undi kaum Cina di PRU13 jelas menunjukkan bukan isu sekolah cina, kuota masuk universiti, banteras korupsi, biasiswa, ISA atau inginkan kakitangan kaum Cina dalam Kerajaan. Sebenarnya, mereka ingin memerintah negara ini dan mahu jadikan Malaysia seperti Singapura. Bersatulah Melayu. Jika tidak cucu cicit kamu akan menyumpah kamu di pusara sekiranya Melayu kehilangan kuasa di Malaysia.

35 Apa Lagi Cina DAPig Mahukan Dengan Provokasi "Silent Walk" Petang Ini? Rusuhan Kaum?


Tahniah kepada kaum Cina yang menjadi kuasa penentu di dalam Pakatan Haram mengharungi PRU13 semalam. Perpaduan kecinaan di Malaysia amat padu yang boleh dilihat di dalam keputusan pengundian semalam. Kita sebagai warga Malaysia akur dengan kemahuan mereka memberikan sokongan padu kepada parti DAPig sebagai wadah politik rasis kecinaan. Ini juga bermakna penolakan total masyarakat Cina kepada Barisan Nasional terutama buat MCA dan Gerakan.

Hari ini tersebar luas di laman-laman sosial Facebook, juak-juak Cina DAPig sedang melakukan "The Silent Walk". Apakah tujuan mereka memakai pakaian hitam, menutup mulut dengan pita pelekat sambil berjalann di setiap gedung membeli belah di seluruh Malaysia? Apakah mereka sedang membuat provokasi ke atas orang-orang Melayu? Apakah mereka merasakan mereka cukup besar untuk memprovokasi kaum lain. Apa lagi yang mereka mahu? 13 Mei? 

Mereka tahu tiada undang-undang yang boleh menyentuh mereka disebabkan ISA sudahpun dihapuskan. Namun mereka perlu ingat, bara yang menyala jangan disimbah dengan minyak. Cukuplah apa yang terjadi semalam. Kita tutup buku dan teruskan kehidupan sehingga PRU yang akan datang. Kami orang-orang Melayu yang kini menerajui Kerajaan Malaysia tidak akan lupa sama sekali sumbangan kaum Cina kepada DAP. Dan kami juga tidak akan sekali-kali membiarkan kaduk naik junjung.

May 5, 2013

7 Tun Dr Mahathir Difitnah PR Lari Ke Eropah - Lihat Foto-Foto Beliau Di Eropah! #TolakPR

Juak-juak Pakatan Haram sejak semalam memfitnah dengan mengatakan "Tun Mahathir Mohamad sudah lari ke EROPAH?? Malangnya, hari ini bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dan isteri Tun Siti Hasmah Ali hadir untuk mengundi di Sekolah Kebangsaan Titi Gajah, Alor Setar pada 10.05 pagi tadi.  Ada lagi modal nak fitnah tak pakatan?
Anaknya sendiri, Marina Mahathir, penyokong Pakatan Haram turut mempersendakan lawak bodoh Pakatan Haram di dalam laman sosial Facebook beliau.


 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates