March 16, 2013

12 Dalam Kepanasan Video "Aksi Si Raja Goyang", Anwar Ibrahim Bertemu Anak-Anak Muda Hari Ini! UMNO Juga Yang Salah?Dalam keghairahan seantero dunia memperkatakan mengenai video "Aksi Si Raja Goyang" yang menyerupai tubuh badan dan wajah Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim, Ketua Umum PGayR pula hari ini telah mengadakan pertemuan dengan Anak-Anak Muda yang dinamakan Dialog Anak Muda Bersama Anwar Ibrahim - Meet Anwar". Pertemuan ini diadakan di One World Hotel, Bandar Utama bermula jam 2.30 petang.

Beberapa ahli politik PGayR kelihatan di dalam majlis itu seperti anaknya sendiri, Nurul Izzah, Elizaberth Wong dan Rafizi Ramli. Suka benar Anwar Ibrahim bertemu dengan Anak-Anak Muda kan? Mungkin pertemuan ini merintis jalan untuk temuduga Pembancuh-Pembancuh Kopi yang baru kot? Namun CTS terkesima dengan Makcik berbaju biru di dalam gambar di atas. Mungkin anak muda mengikut perkiraan PGayR termasuk sekali Makcik itu sekali ye tak? Lagi satu, kalau apa-apa berlaku kepada anak-anak muda tersebut, janganlah pula UMNO dipersalahkan. Sediri mahu ingat la.

5 Perlis Goyah!! 38 Ribu Hadir Majlis Perasmian Belon PRU-13! Bagaimana DS @shahidan_kassim ?


Gambar di atas CTS perolehi daripada Fanpage DS Shahidan Kassim, Ahli Majlis Tertinggi UMNO. Gambar di atas menceritakan tentang perasmian Belon PAS untuk PRU-13. Perasmian dilakukan oleh Datuk Dr Harun Din, Timbalan Mursyidul Am PAS. Perasmian dilakukan di Guar Sanji. PAS yang mewar-warkan akan merampas Perlis di dalam PRU-13, harus meneliti kembali wadah perjuangan mereka apabila kehadiran juak-juak PAS yang hadir hanyalah sekitar 38 orang! Nampak gayanya belon Bulan tidak mendapat sambutan. Mungkin mereka lebih percayakan Roket yang lebih laju dan cepat!

50 Blog "Aksi Si Raja Goyang" Memaparkan Gambar-Gambar Tidak Senonoh Mirip Anwar Ibrahim Tersebar!!!

CTS telah mendapat info selepas sembahyang subuh tadi sebuah blog baru yang diberi nama Aksi Si Raja Goyang, telah diwujudkan. Artikel pertamanya semalam, 14/3/2013 yang mendapat hits sebanyak 19,339 pengunjung bertajuk "3...2...1... Action!!! (Part I)" telah memaparkan gambar-gambar "night vision" yang berbentuk hitam putih.

Gambar-gambar berkenaan mengambarkan seorang lelaki mirip Ketua Pembangkang PGayR, Anwar Ibrahim melakukan perbuatan tidak senonoh dengan seorang lelaki lain. di bawah adalah gambar-gambar berkenaan:

March 15, 2013

13 Blogger Dan Cybertroopers Pakatan Haram Mula Meroyan Dengan Kematian PI Bala
Kematian PI Bala secara mengejut akibat sakit jantung telah menyebabkan bloggers dan cybertroopers pembangkang hilang punca. Perancangan dan takdir Allah SWT mengatasi tipu daya dan perancangan fitnah manusia. Pakatan Haram sudah kehilangan satu daripada beberapa alat sebagai senjata memfitnah mereka. Salah seorang cybertrooper PGayR yang juga Biro Penerangan AMGay, Orenji, secara sedar atau tidak telah menghadiahkan Al Fatihah untuk mendiang PI Bala. Sejak bila PI Bala masuk Islam sehingga budak suruhan Anwar Ibrahim ini mengelarkan PI Bala sebagai mati syahid? Inikah ajaran songsang bekas banduan Anwar Ibrahim?

Manakala blogger nombor satu Pakatan Haram, Milo Suam pula mempertikaikan kematian PI Bala. Mungkin beliau sudah lama disogokkan dengan drama, lakon layar dan skrip ciptaan Anwar Ibrahim dan barisan pengarah dan penulis skripnya, sehinggakan blogger lembut dan gebu ini sudah tidak dapat membezakan antara realiti dan fantasi. Milo Suam mengandaikan bahawa terdapat konspirasi untuk membunuh PI Bala dan secara terang-terangan menunding jari ke arah Perdana Menteri Malaysia. Dengan bayaran upah sekurang-kurangnya RM3,000 sebulan, fakta yang dibawakan oleh blogger dan cybertrooper Pakatan Haram amat dangkal dan tidak masuk akal. Apa yang hendak dihairankan. Ketua Umum PGayR juga dua kali lima auta dan sandiwaranya.

24 Khalid Syiah Mohd Ismath Kata PI Bala Mati Semulia Syuhada! Budak PAS Ini Harus Bertaubat!


Lihatlah sendiri perangai budak-budak PAS ini. Seorang bukan Islam yang mati kerana menyebarkan fitnah dianggap kematiannya semulia syuhada. Sungguh tinggi gelaran yang diberikan kepada PI Bala yang mati hari ini kerana menderita sakit jantung. Gelaran yang sama tidak pernah diberikan kepada pahlawan-pahlawan negara yang terkorban mempertahankan bumi berdaulat di Lahad Datu. 

Kita tidak hairan apabila selepas ini berduyun-duyun juak-juak PAS beratur untuk memberi penghormatan terakhir kepada PI Bala sambil membawa lilin untuk upacara vigil. Islam Khalid Syiah sudah terpesong jauh. Tahniah kepada pemimpin-pemimpin PAS kerana melahirkan pewaris-pewaris anak-anak muda yang sesat.

Namun begitu, buat pembaca-pembaca CTS, janganlah kita hina PI Bala ini walaupun Bala bukan Islam. Ingat sunah junjungan kita sebagaimana Sahl bin Hunaif dan Qees bin Saad melaporkan: Sesungguhnya Nabi SAW dilintasi di hadapannya oleh satu jenazah, lalu baginda berdiri. Diberitakan kepada baginda bahawa ia adalah jenazah seorang Yahudi. Lalu baginda bersabda: “Tidakkah ia satu jiwa?”. Riwayat Bukhari (no: 1250) dan Muslim (no: 961).

March 14, 2013

16 Kementerian Pelajaran Berjanji Akan Mengambil Tindakan Ke Atas Guru Kelantan Yang Memanggil @PDRMsia Anjing!

Update Terkini:

Inilah gambar seorang guru yang bernama Mohd Lufti Mohd Nor, yang telah berjaya diberkas oleh pihak polis semalam. Tercapailah cita-citanya untuk memakai gelang besi. Semoga perlakuan beliau menjadi inspirasi untuk guru-guru yang lain.Kementerian Pelajaran Malaysia hari ini telah mengeluarkan Kenyataan Akhbar akan mengambil tindakan ke atas seorang guru di Kelantan yang mengelarkan anggota Polis Di Raja Malaysia sebagai Anjing. CTS amat berterima kasih kepada Ketua Pengarah di atas keprihatinan beliau dan Kementerian di atas isu ini. Guru kurang ajar ini perlu dikenakan tindakan disiplin yang berat. Kita imbas kembali apa kata-kata beliau terhadap anggota polis.


0 Isu Serangan Seksual Di SPAD - Adakah Bersifat Keuntungan Peribadi Atau Ada Agenda Politik Tersirat?

CTS memerhati dengan penuh minat serangan yang dilakukan ke atas seorang kakitangan pengurusan Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD). Umum mengetahui bagaimana berjayanya SPAD mendepani isu-isu teksi dan isu perkhidmatan pengangkutan awam yang sering dimainkan dan diracuni oleh Pakatan Haram. Adalah difahamkan SPAD telah menerima hampir beribu aduan dari penguna terhadap mutu pengangkutan awam terutamanya teksi dan kebanyakan masalah berkenaan telah berjaya diatasi. Namun sejak muthakhir ini, masalah dalaman kakitangan telah dibawa keluar untuk perhatian umum.

Kita amat faham, SPAD diterajui oleh orang politik dan bekas Menteri Kabinet. Oleh itu, tidak hairanlah jika kekalutan didalam SPAD ini adalah merupakan angkara politik juga. TS Syed Hamid Syed Jaafar Albar adalah merupakan seorang ahli politik Malaysia dan bekas Menteri Dalam Negeri (2008-2009) dan merupakan ahli Parlimen Kota Tinggi. Beliau pernah bekerja di bawah tiga Perdana Menteri Malaysia iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad, Tun Abdullah Ahmad Badawi dan DS Najib Tun Razak.

Berkemungkinan permasalahan yang timbul itu ada kaitannya dengan suasana politik hari ini. Benarkah ianya berkaitan dengan politik? Seperti kita sedia maklum TS Syed Hamid Syed Jaafar Albar, adalah merupakan Ahli Parlimen Kota Tinggi (BN) dan dilantik sebagai Pengerusi SPAD pada 3 Jun 2010. Kemungkinan berlakunya perebutan ‘tempat’ bagi kerusi Parlimen Kota tinggi maka penyandang kerusi tersebut perlu di singkirkan. Oleh kerana perkhidmatan TS Syed Hamid sebagai wakil rakyat di Kota Tinggi amat memuaskan hati dan disenangi oleh warga tempatan dan sukar dinafikan, maka cara lain untuk memburukan dan menjatuhkan beliau adalah melalui SPAD yang beliau terajui sekarang ini, menumpang kekalutan yang sudah sedia dimainkan oleh pembangkang.

Serangan tidak di tumpukan hanya kepada Syed Hamid sahaja, tetapi melibatkan orang orang utama di sekeliling beliau. Terbaru ialah tuduhan yang dilemparkan kepada TS Syed Hamid bersama CEO (SPAD) Mohd Nur Ismail kononnya menyembunyikan aduan gangguan seksual yang membabitkan pekerja badan korporat itu. Orang dituduh pula dikatakan kononnya adalah anak emas atau kroni kepada TS Syed Hamid, tertuduh juga dikatakan tidak mempunyai kelulusan yang setimpal untuk menduduki kerusi tertinggi didalam SPAD.

Mereka juga menuduh bahawa kenaikkan pangkat orang yang dituduh adalah kerana beliau rapat dengan TS Syed Hamid sebagai Pengerusi SPAD. Inilah isu yang sedang berlegar dan bermain di sekitar blog pembangkang mahupun blog pro kerajaan, walaupun kesannya kepada umum tidaklah sejauh mana, kerana ianya hanya melibatkan isu dalaman sahaja. Di dalam isu yang dikatakan kes ganguan seksual ini, mungkin ianya benar-benar wujud seperti yang dipertuduhkan atau adakah hanya permainan dari mereka yang cuba menjatuhkan pihak yang di tuduh kemungkinan atas rasa ‘sakit hati’, perkara biasa yang berlaku dimana mana badan korporat yang besar, tikam menikam dan cantas mencantas adalah perkara biasa.

Perkara yang perlu diteliti ialah jika benar adanya berlaku gangguan seksual (sexual harrassment) semasa bertugas oleh sesaorang apatah lagi melibatkan pegawai atasan dan tertinggi. Pertama, sudahkah pihak majikan (pengurusan) mengeluarkan ‘Surat Tunjuk Sebab’ (Show Cause Letter) , kemudian disusuli dengan pangilan 'Siasatan Dalaman' (Domestic Inquiry) bagi tujuan siasatan jika terdapat ‘keraguan’ jawapan dari kedua pihak baik tertuduh dan yang membuat tuduhan. Kedua, ianya perlu disusuli dengan laporan polis bagi tujuan siasatan dan pendawaan di makamah. Setakat ini tiada satu pun laporan bersurat bagi tujuaan, agar satu siasatan dalaman dijalankan bagi tujuan menyiasat aduan perilaku dan pertuduhan gangguan seksual tersebut. Bukankah seseorang tidak akan didapati bersalah sekiranya ianya tidak dibuktikan bersalah?

March 13, 2013

6 Lagi Gambar-Gambar Membuktikan Betapa Terdesaknya PAS Mempolitikkan Pemergian Syahid Pejuang Negara

Petang tadi CTS ada menyiarkan gambar di mana bendera PAS telah dipasang di hadapan rumah keluarga seorang pejuang negara yang terkorban syahid di Lahad Datu tanpa kebenaran keluraga Allahyarham. Berikut adalah dua lagi gambar yang menunjukkan betapa terdesaknya PAS ingin kembali memerintah Kelantan selepas PRU-13. Gambar-gambar di bawah diambil di laluan masuk ke kampung Allahyarham Ahmad Hurairah di Kampung Bayu Lalang, Pasir Mas, Kelantan.

PAS cuba ambil kesempatan di atas pemergian syahid Wira Negara demi kepentingan politiknya. Semua yang digambarkan di bawah ini telah disiapkan pada awal pagi di jalan masuk ke rumah keluarga Allahyarham Ahmad Hurairah sebelum ketibaan jenazah. Kelakuan juak-juak PAS semakin hari semakin busuk dan membusung. Kematian seseorang boleh dibuat mainan untuk kepentingan politik kepartian. Nauzubillah himinzalik.


7 PAS Menghina Keluarga Allahyarham Pahlawan Negara Dengan Memasang Bendera PAS Di Depan Rumah


Kalau terdesak sangat untuk mendapatkan perhatian atau kemaruk sangat untuk mengiklankan bendera parti, lakukanlah pada tempat yang betul dan pada masa yang betul. Tindakan juak-juak PAS Kelantan mengambil kesempatan untuk mengantung bendera PAS di hadapan rumah Allayarham Pahlawan Negara sewaktu jenazah diusung pulang hari ini, amat kurang ajar! 

Terdapat saksi mengatakan ada orang kampung yang marah dan berkata, "baso bodo PAS ni, Tentera pun tak gantung bendera, puak dia mari gantung dero." Saksi juga mengatakan Tuan Rumah telahpun membuang bendera jahanam itu. Bukankah elok sekiranya Jalur Gemilang dipasang di rumah Pahlawan Negara ini? Kenapa hati dan maruah keluarga Allahyarham tidak dihormati oleh juak-juak PAS? Sengoti! 

11 Komen Attendant Hospital Penyokong PGayR Mengalahkan Ketua Polis Negara


Ini adalah seorang penyokong kuat PGayR yang mengulas di laman sosial Facebook mengalahkan Ketua Polis Negara ataupun Panglima Tentera Darat. Beliau merupakan seorang Attendant Hospital merangkap Tukang Masak di Hospital Sik, Kedah. Bukan niat CTS untuk mengejek tahap pendidikan atau pekerjaan seseorang, tapi biarlah seseorang yang ahli bercakap mengenai perkara yang beliau pakar. 

Apatah lagi sekiranya ianya melibatkan kedaulatan dan keselamatan negara. Cukuplah juak-juak PGayR sebegini menghabiskan masa di kedai-kedai kopi. Tidak perlulah menunjuk pandai dan menyesatkan orang ramai di internet, ibarat si buta memimpin si celik. Talibarut-talibarut pembangakng sebegini amat banyak yang makan gaji sebagai kakitangan awam.

3 Plastik Billboard Tertanggal Pun Nurul Izzah Cuba Salahkan UMNO?


Ini adalah billboard yang mempunyai gambar dan promosi diri Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar, yang terletak di Lebuhraya Persekutuan berhampiran dengan simpang keluar ke Bangsar. Nurul Izzah di laman sosial Twitternya cuba menyalahkan pihak-pihak tertentu (siapa lagi kalau bukan UMNO dan Barisan Nasional) yang menyebabkan plastik billboardnya tertanggal sehingga menutup gambar muka seksinya. Perbandingan gambar diambil oleh beliau untuk tarikh 4 dan 12 Mac. 

Buat pengetahuan Nurul Izzah, bukanlah satu perkara yang masuk akal untuk mana-mana pihak sekalipun untuk memanjat ataupun menggunakan kren untuk menanggalkan sebahagian kecil daripada plastik billboard berkenaan. Kalau iapun perbuatan kianat, kenapa ditanggalkan sebahagian kecil dan kenapa tidak ditanggalkan kesemuanya? Lagipun, ini laluan Lebuhraya Persekutuan. Hidup 24 jam. Apalah bodoh sangat sesiapa yang hendak melakukan perbuatan kianat terang-terangan waima pada waktu pagi sekalipun. 

CTS berulang-alik di jalan ini hampir setiap hari pergi dan balik kerja. Sepanjang Lebuhraya Persekutuan terdapat berpuluh-puluh billboard seumpama dengannya. Tidak pernah pula CTS lihat plastik billboard yang lain tertanggal? Cubalah muhasabah diri. Ini pastinya disebabkan oleh angin dan hujan lebat yang memungkinkan gam atau bahan pelekat (yang mungkin bahan murah digunakan oleh kontraktor PGayR) hilang atau lupus sehingga menyebabkan plastik billboard tertanggal? Akhir sekali, CTS amat-amatlah berharap billboard ini tidak akan sedikitpun menggunakan duit Rakyat. Nak guna duit IMF ka, duit bapa sendiri ka gunalah, jangan guna duit pembayar cukai!

March 12, 2013

15 Terkini - Malam Ini YB Ice Cream Jamban Azmin Ali Berceramah Di Seksyen 23, Shah Alam - Bala Apakah Pula Akan Turun?

Entah apa rasionalnya majlis ceramah PGayR malam ini dinamakan "Perasmian Bilik Gerakan Utama" sedangkan Bilik Gerakan ADUN Batu Tiga, Rodziah Ismail sudah berada di rumah kedai Seksyen 23, sejak beliau menang kerusi DUN Batu Tiga pada PRU-12. Majlis baru dimulakan dengan kehadiran YB Ice Cream dengan kenderaan Camry Hitam bernombor BBM3. 

Kehadiran amat menyedihkan, iaitu di antara 100 hingga 150 orang. Tidak kelihatan kelibat penduduk Seksyen 23 di majlis ini. Kebanyakan jentera parti dan orang luar. Kita berharap musibah tidak datang melanda penduduk di sini dengan kehadiran Si Tanggang ini. Oh ya! CTS terlupa, ada makanan dalam polesterin disediakan!
Published with Blogger-droid v2.0.10

5 Wong Tack Si Pengugut Untuk Bakar Kilang Lynas Sah Jadi Calon Bentong, Pahang


Terungkailah sudah episod Kumpulan Hijau, yang selama ini berlindung di sebalik nama NGO. Selepas Pengerusi Kumpulan Hijau, Wong Tack mempertaruhkan dirinya untuk dipenjarakan kerana boleh didakwa di bawah Seksyen 520 (Kanun Tatacara Jenayah) kerana mengugut untuk untuk membakar kilang nadir bumi Lynas di Gebeng jika kerajaan yang memerintah selepas pilihan raya umum ke-13 (PRU 13) pada 05 Februari lepas, DAPig hari ini dengan senang hati menganugerahkan beliau untuk dicalonkan bertanding di Parlimen Bentong. 

Perkara ini diumumkan oleh Setiausaha Agung DAPig, Joseph Lim Guan Eng sebentar tadi melalui TVUbah. Kita mengucapkan selamat datang kepada Wong Tack ke Bentong. Bentong adalah kubu kuat Barisan Nasional. P89 Bentong sekarang diwakili oleh seorang Menteri Kesihatan dari MCA yang amat rapat dengan Rakyat, Dato Liow Tiong Lai. Boleh menang ke Wong Tack? Jangan sampai hilang deposit sudahlah Wong Tack.

March 11, 2013

25 Adakah @tianchua Meraih Simpati Ramai Dengan Berbaju Melayu Semasa Memberi Keterangan Kepada Polis?


Nak ketawa pun ada, nak menangis pun ada apabila CTS melihat gambar Tian Chua berbaju Melayu bersamping apabila beliau hadir untuk memberikan keterangan kepada pihak polis, petang tadi. Teringat soalan CTS semasa kecil kepada Aruah Bapa, mengenai kenapa orang bersongkok dan memakai ketayap di kepala ketika hadir di mahkamah. Jawab Aruah Bapa, itu mungkin untuk memberi tanggapan kepada Tuan Hakim dan orang ramai bahawa beliau sudah insaf. 

Berbalik kepada Tian Chua yang berpakaian baju Melayu bersamping. Mungkin beliau ingin meraih simpati orang ramai apabila hatinya sudah menjadi kecut apabila setakat ini sudah 230 laporan polis yang dibuatkan ke atasnya. CTS ingin bertanya kepada pembaca-pembaca CTS, kesiankah kita kepada Tian Chua? Kesiaaaaan ... itulah kata-kata yang diucapkan oleh pelakon-pelakon dalam filem P Ramlee, Madu Tiga. Eloklah kiranya Tian Cua memakai kupiah untuk menambahkan rasa kesian terhadap dirinya. Kalau hendak lebih bagi orang ramai lagi kesian, lain kali pakai jubah Parsi dan serta lebai di kepala macam Haji Hadi. Kesian tak? Kesiaaaaaaaaaan.

14 Ini Sahajakah Barisan Artis Yang Sudi Bersama Anwar Ibrahim?


Hari ini Anwar Ibrahim telah mengadakan dialog dengan karyawan seni hiburan dengan di Petaling Jaya.  tiada baik ada kan? Ada Abby Abadi, Hairie Othman, Dayang Ku Intan, Ito, Aishah, Abu Bakar Juah, Aznah Hamid, Bob Lokman, Faizal Chal Ahmad, Zunar dan beberapa artis lagi yang CTS tidak kenali. 

Agak-agaknya ini sahajalah kot barisan artis yang sanggup bersama PGayR? Kalau kita boleh "group"  kan mereka di dalam satu kumpulan, persamaan yang sama di atara mereka adalah masing-masing sudah "menapous" dan sudah tidak lagi mendapat tempat di hati peminat. 

Mungkin inilah satu cara artis-artis berkenaan untuk terus kekal menyara hidup mereka. Pasti banyak yang dijanjikan oleh Anwar Ibrahim kan? Kalau hari ini mereka boleh membuat Azlan Mohd Lazim buat "u-turn" yang terbesar dalam hidupnya dengan menyertai PGayR, apalah susah sangat untuk menarik artis-artis yang sudah "menapous". Kalau setakat dua peristiwa penting bagi PGayR ini sahaja yang berlaku hari ini, rasanya Barisan Nasional tidak mengalami sebarang impak pun!

March 10, 2013

4 Anwar Ibrahim Pasti Panas Bontot Apabila ADUN Meru Menyambut Tun Dr Mahathir Dengan Banner Besar!


Politik boleh membezakan seseorang melalui salsiah parti politiknya. Namun, politik mungkin tidak dapat menghilangkan perasaan hormat seseorang kepada tokoh-tokoh tertentu walaupun berlainan parti. Inilah terjadi di Meru, Kelang. Tokoh Negarawan Negara pada waktu posting ini ditulis, berucap di Sekolah Menengah Kebangsaan Meru Klang di dalam satu "Forum Strategik Masa Depan Bangsa Malaysia". 

Apa yang agak mengejutkan, ADUN PAS Meru yang juga merupakan Timbalan Perusuhjaya PAS Negeri Selangor, Abdul Rani Osman, tidak segan silu menyambut kedatangan Tokoh Negarawan berkenaan dengan banner besar yang mempunyai gambar beliau dan Tun Dr Mahathir. Lambang Kerajaan Negeri "Selangorku" turut tertera di atas banner berkenaan. 

Dewan Sekolah Menengah Kebangsaan berkenaan penuh sesak dengan orang ramai yang ingin bertemu secara berdepan dengan tokoh negarawan ini. Cuma CTS tertanya-tanya, apakah reaksi Penasihat Ekonomi RM1 Kerajaan Selangor, Anwar Ibrahim dan Menteri Besar Selangor mengenai banner sambutan yang dipasang.
1 Bagaimana Hendak Tawan Putrajaya Kalau Konvokesyen PR Di Pulau Pinang Diboikot?Pagi semalam berlangsungnya Konvensyen Pakatan Haram yang diadakan sempena 5 tahun mereka memerintah Pulau Pinang. Ianya diadakan di Komtar, Georgetown. Pakatan Haram di Pulau Pinang menghadapi musibah dan malapetaka sebelum di sebelah malamnya pula, keadaan yang hampir sama berlaku di Selangor.

Konvensyen yang dihadiri pemimpin tertinggi Pakatan Haram termasuk Ketua Umum PGayR, AnwarIbrahim itu diserikan dengan ucapan aluan serta ulasan manifesto Pakatan Haram yang diumumkan baru-baru ini. Antara pemimpin tertinggi yang hadir, Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng, Pesuruhjaya PAS negeri,  Salleh Man dan Ketua PGayR negeri, Mansor Othman.

Pada mulanya kira-kira 300 hadirin yang hadir namun dilihat meninggalkan dewan dalam beberapa jam. Apa sudah jadi? Apakah Pulau Pinang yang merupakan kubu terkuat DAPig akan terkubur jua? Nampak gayanya DAPig hanya tinggal sebahagian daripada masyarakat Cina sebagai teras sokongan untuk mereka terus memerintah. Masyarakat  Melayu dan India sudah lama menjauhkan diri.

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates